[...] i wilgoc wlazi a z hardkorowych zestawow, bialko oraz carbo ponad rok po terminie, lezalo w szafie zamkniete, takze sucho i bezpiecznie, cykl bardzo udany dlatego nie przesadzajcie, jak miesiac po terminie szkoda tego wyrzucac, w koncu to jest proch to tak jakbym mąka miala sie zepsuc kilka dni po terminie, no tak sie nie stanie pozdro
Kupujesz przecier pomidorowy lub pomidory w puszce - tylko patrz żeby to były pomidory, a nie woda z kwaskiem. Podsmażasz cebulę i czosnek, zalewasz pomidorami dusisz chwile, dodajesz ulubione przyprawy i masz sosik do polania - spokojnie wytrzymuje kilka dni w lodówce. Dobre też będą duszone pieczarki, ewentualnie troszkę zagęszczone jakąś mąką, [...]
gotujesz marchewke pokrojana w kostke razem z 1-2lyzkami masla potem dodajesz do tego groszek nastepnie jaq wszystko bedzie miekkie to wlewasz mleko lub smietanke do kawy (7-10%) i 1-2 lyzki serka topionego(nie koniecznie) nastepnie zaczekaj az sie zagotuje i zagesc sos maka wymieszana z woda i gotowe (mozesz jeszcze dodac do tego piers z [...]
Mąka żytnia typ 2000, orkiszowa, gryczana, owsiana . Bardzo dobre mąki używam codziennie w swojej diecie, unikałbym pszennej. Myśle ze te mąki jako składnik codziennej diety mogą być.
[...] (polecam dżemy domowej roboty, a nie sklepowe)/ można zalać syropem klonowym jajka + owsiane + odżywka białkowa + orzechy włoskie + pokrojone np. jabłko/ananas jajka + mąka razowa + mleko + odżywka białkowa + owsiane podałem takie przepisy z głowy (wszystkie testowane), można dodawać słodzik jeśli ktoś się odchudza, jeśli nie to miód, jest [...]
tortilla ze zwykłej mąki, tak samo jak inne jasne pieczywo nie jest zbyt dietetyczna. zwykła mąka ma wysoki indeks glikemiczny. oznacza to, że nie za długo służy nam jako paliwo i dość szybko zamieniona zostaje w tkankę zapasową. na masie nie ma co aż się tak tym przejmować, tylko, że byle jakie węglowodany słabo uzupełniają ubytki glikogenu. jak [...]
sklad to pewnie maka pszenna,smalec,spulchniacze,sol... ujdzie po treningu chyba ze fatu duzo to wrzuc przed treningiem Zmieniony przez - koles08 w dniu 2009-06-09 19:55:09
Nieprawda. No chyba że to jedyny środek w cyklu, a do tego anavar raczej się nie nadaje. Ale jak łączysz z czymś to już 20-30mg daje wyraźną różnicę. Poszukaj chociażby cykli Maka - chłop jak szafa trzydrzwiowa (chyba ze 120 kilo) a jechał na 30 (w szczycie 40).
Zazwyczaj 4 jajka cale sadzone/gotowane na twardo, pieczywo ok. 80-100g, 150g pomidora i cebula do tego kawe ze 100ml mleka. Jezeli mi sie znudzi to robie placki Dwa jaja cale Maka 20g Wpc 30g Mleko 50ml Jabłko na wierzch w kostke Również batony domowe ktore dziele na 10szt ale jem dwa Mieszam skladniki suche razem a wpc, maslo i mleko robie na [...]
[...] z oliwą nie przypadł nam do gustu to szukajmy innej alternatywy. Poniżej kilka prostych propozycji na posiłki: 1) Posiłki z węglowodanami - placki twarogowe (twaróg, jaja, mąka lub płatki, owoc) - twaróg z owocami i orzechami - twaróg z warzywami, olejem lnianym i pestkami dyni, pieczywo razowe - plastry twarogu na chlebie razowym z pomidorem [...]
[...] traktujmy ich jako warzyw i stałego elementu diety. Buraki są ok, tylko kwestia jak są robione. Bo takie np. domowe buraczki zasmażane, to już light nie są - masło/śmietana/mąka. Poza tym 100 g buraków, to się po talerzu rozmaże ;-) Buraki są ciężkie. I to już bardziej żródło ww, niż stricte warzywo;-) Pieczywo może być w diecie, wasa też może [...]
Ja też dodam mój ostatni wymysł ;D który jest za***iście smaczny :D Składniki: - Pierś - Panierka do ryb lub kurczaka - mąka - przyparawa do ryb Mieszamy mątke z panierką w stosunku 1/1, dodajemy do tego przyprawę do ryb w dość dużej ilości. Następnie kroimy pierś na drobne kawałki i obtaczamy ją w tej manierce. Wrzucamy na patelnię i gotowe ;d
[...] czy żytnie (dzięki temu osoby nie tolerujące glutenu mają możliwość wyboru). Warto zwykle wypytać skąd jest ten chleb, jak jest produkowany i jaki ma skład. Jeśli jest to mąka, woda, sól, zakwas to mając ochotę na kanapki z ulubionym dodatkiem takie pieczywo będzie dość dobre. Istnieje również opcja samodzielnego wypiekania chleba. Wtedy [...]
[...] czerwone mięso, wieprzowina i drób Ser, zwłaszcza parmezan Niektóre ryby, takie jak dorsz i sardynki Jajka Soja, w szczególności tofu, izolowane białko sojowe i odtłuszczona mąka sojowa Spirulina Nasiona kozieradki Drożdże piwne, fasola i inne rośliny strączkowe oraz produkty mleczne zawierają również lizynę. Lizyna może zwiększyć wchłanianie [...]
[...] zawdzięczają: - niskiej cenie, - łatwej dostępności, - naturalnemu smakowi, - możliwości przygotowania z nich różnorodnych posiłków (omlety, owsianka, koktajle, desery, mąka), - szybkości przygotowania. Wydają się więc wręcz idealnym źródłem węglowodanów. Niestety, jak każdy produkt, również i płatki owsiane mają minusy. Jest to np.: - [...]
Ja dokładnie nie pamietam jak to jest(aż wstyd sie przyznać:D),ale...ryż jest pełnowartościowym źródłem węglowodanów natomiast makaraon(mąka + jajka) nie...Ja od kilku lat wcinam tylko ryż(czasem makaronu też spróbuje,ale bardzo rzadko).Pamiętam czasy jak wcinalem paczke makaronu dziennie na dwa razy:D.
Bartass89Przeciez jak je zmiksujesz to zostanie z nich "mąka", ktora na pewno nie obciazu pracy ukladu pokarmowego. Zmieniony przez - zaglebieSC w dniu 2008-09-25 16:05:24
[...] mocno przetworzonym, odpowiednim dla układu trawiennego dziecka, a nie osoby chcącej budować mięśnie, czy redukować tkankę tłuszczową. W skład kasze dla dzieci wchodzą: - mąka ryżowa, - cukier, - owoce, - maltodekstryna, - dodatki witamin i składników mineralnych. Produkt poza tym jest bardzo drogi, więc nic nie przemawia za tym, aby go [...]
Pieczywo jest stałym elementem w dietach Polaków. Większości osób ciężko jest wyobrazić sobie żywienie bez pieczywa. Wynika to prawdopodobnie z przyzwyczajeń z dzieciństwa. Powszechnie spotkać można się z twierdzeniem, że pieczywo jest drugim, zaraz po słodyczach produktem, który odpowiada za otyłość i zdecydowanie należy je wyeliminować. W [...]