Muszę zrobić, ile mąka żytnia 2000 kosztuje bo jakoś w sklepie nie widziałem najwyżej się kończyły na typ 650 może ciut więcej? Szpinaku użyłeś mrożonego? Małych placuszków nie lubię pewnie zrobię duży jak owsiany.
[...] , Pierś z kury chuda wołowinka, Ryż brązowy(chodz teraz troche wiecej tłuszczy) Produkty mało przetworzone. Rano 6:30 omlet z 3 jaj 2 zółtka na bazie płatków owsianych z mąka Graham typ 2000, losoś wędzony 2 plastry + łyżka oleju lnianego, 2 posiłek 10:00 kanapka z szynką pół pomidora+ćwiartka avokado, pół puszki tuńczyka w sosie [...]
Hahaha ;P 6 weidera przeszkodziła mu w spotkaniu z dziewczyną Oo :P Prze kozak tylko... bioły jak mąka :D Zmieniony przez - AdamWampir w dniu 2011-08-07 20:02:05
[...] organizmu i ciała. Wołowinka będzie min. 2 razy w tygodniu, morszczuk pieczony co 2 dzień oczywiście pierś z kurczaka i masa warzyw. Co do węgli strasznie lubię makaron (mąka durum) i ryż basmati. Przed treningiem będzie ryż brązowy lub kasza gryczana, a po treningu coś o wyższym IG czyli np. biały. Nie układałem sobie jeszcze konkretnej [...]
Wasal i Mutra maja słabe watroby, ale bez paniki sili +hepa i clo na koniec przeciez na 100 mety wystarczy a meta to very best sa, naprawde warto Donio faka maka
[...] prawidłowego funkcjonowania organizmu. Jeśli spożywamy zbyt duże ilości produktów kwasotwórczych, do których należą m.in. białka zwierzęce, węglowodany (np. cukier, mąka, jasny ryż, makaron), tłuszcz, kawa, czarna herbata, alkohol i nikotyna, w organizmie może powstać nadmiar kwaśnych pozostałości przemiany materii. Poziom kwasów we krwi [...]
vextrago to wymysl pvl , jak to zbadali szwedzi to w sklad vextrago wchodzil cukier i mąka. vitargo to ue (szwecja) problem w tym ze jesli np w whey producent musi podac % zawartosc białka w białku to w przypadku gainerow nie trzeba podawaac stopnia scukrzenia maltodeksrtyny czy jej ekwiwalentu dekstrozy, nie trzba podwac ilosci i jakosci błonnika [...]
Veronko: a kiedy mnie nie bylo? Ja tylko nieobecny przez weekendy, nie mam dostepu do Netu. Irex: to zalezy jak to wkomponujesz w diete. Jak dla mnie ryz czy kasza sa lepszymi zrodlami WW niz maka chociazby z uwagi na zawartosc blonnika. Moja rada: odpusc sobie.
a no wlasnie zwykle ejstes caly czas a jak Cie nie ma dwa dni to sie to daje zauwazyc.... a co do pytania o oliwa vs. maka to ja nie potrafie odpowiedziec - mysle ze najlepiej odpowiedzial na to juz Kain - wczesniej.... ------------------------------ "When you exercise, your goal isn't to burn fat, it's to become a fat burning machine" [...]
[...] weglowdanów 4 kalorie). Wystarczy porównać jak bardzo najesz się taka samą ilością kalorii z 500 gramów ziemniaków w porównaniu z taką samą ilością kalorii pochodzących np. z oliwy z oliwek, orzechów, kremów, itp. Poza tym, sugerowana powyżej mąka owsiana/ryżowa to również szybki i pyszny koktajl. Łatwo uzupełnić węglowodany, a nie najesz się.
I jeszcze foto z deseru - gofry proteinowe (jaja, jogurt grecki, mąka koksowa, trochę odżywki, oleju koksowego, opcjonalnie proszku do pieczenia + owoce i żelki oraz mus;-)) /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/3e15fce766b64135ab374354082da170.JPG Zmieniony przez - faftaq w dniu 2014-08-11 21:57:33 Ciekawostka z pracy zawodowej - jak uzgadniam z [...]