[...] :D A chleb pro body to jakiś nowy wynalazek – ma mało węgli, dużo tłuszczy szczegóły poniżej: na 100g: 285 kcal Białko 21,4 g Tłuszcz 16,8 g Węglowodany 6,1 g Błonnik 11,8 g Skład: woda, białko pszenne, mąka sojowa, siemię lniane, śruta sojowa, nasiona słonecznika, siemię lniane żółte, pełnoziarnista mąka orkiszowa sezam, błonnik jabłkowy
Gdybym dodał jeszcze kolejne dania D: np. omlet z płatkami owsianymi, tortille z kupnym plackiem (lub też swoim) i pierogi własnej roboty (mąka pszenna typ 450, mąka pszenna typ 2000 w proporcji 1:1) i np. na deser szarlotkę w wersji fit z przepisu https://www.sfd.pl/art/Fitkuchnia/Szarlotka_1500_kcal__bezglutenowa-a1674.html to byłoby to [...]
Podaje chyba po raz setny, ale niech stracę %-) 100 g płatków owsianych zmielonych / mąka pszenna/mąka pełnoziarnista itp + jaja np 2 sztuki + rozpuszczony słodzik + ewentualnie jogurt naturalny 100 g = wszystko blendujemy i do gofrownicy %-) Wartości podane przykładowo, w zależności od bilansu, przy 150 g mąki zalecam 3 jajka itp. Smacznego :)
Witajcie..! A wiec dzis dam konkretniejsza relacje jao ze ostatnio torche zaniedbalem test, Przed wczoraj odbyl sie trening: A wiec <<<<<<wypis z ostatniego treningu>>>>>> Trening A: Wycisk plasko: 12x40kg 10x45kg 8x48kg 6x55kg Skos sztangielki: 8x34kg 7x34kg 6x34kg Pompki na porecach: 3x8 Sztanga zza karku: [...]
a na zakwasie? to wpisuj chleb razowy (przelicz BTW i dodaj jako swój produkt) bo wiesz mąka to mąka - trudno dociec czy razowa, czy pełnoziarnista taka nie przetworzona i nie "przeżarta" przez zakwas nie jest dobrym źródłem ww
[...] kolan, a we wznosach dowalę więcej, ale naprawdę ten ciężar i tak i tak mnie orał%-) TYDZIEŃ 2, DZIEŃ 13 - 1.12.2012 DNT Dieta 1888kcal, 170B/100T/75W 1. , 2. dynia, mąka z ryżu brązowego, jajka, kakao, truskawki 3.,4.,.5 mięso z piersi kurczaka, jajko, wiórki kokosowe 6. twaróg chudy, jajko, wiórki kokosowe 7. jajka TYDZIEŃ 2, DZIEŃ 14 - [...]
W Biedrze sa Mlekolaki czy jakos tak,ich firmowe i jest jeden rodzaj gdzie sa podobne proporcje czyli 80gr wegli i tylko mala czesc cukry i 60% skladu to maka durum