[...] i lekko nią ruszyłem to zrobił się mega duży dymek,wlałem do szejkera 250ml wody,wsypałem pół porcji czyli 90g,dosyć szybko się rozpuściło,zapach taki dziwny,trochę jak by mąka zmieszana z wanilią,najpierw wziąłem mały łyk a potem duszkiem i muszę przyznać,że smak wcale nie jest taki zły,nie miałem trudności żeby to wypić,odruchów wymiotnych [...]
1. Mąka pytlowa to mąka żytnia jasna; chleb z lidla, który konsumuję, jest żytni, ale na pewno nie razowy, także orientacyjnie dałem pytlowy (w bazie produktów jest jeszcze żytni jasny - to powinien być ten sam produkt). 2. Skąd ten pomysł %-)? Kokos jest bardzo łagodny w smaku. Dla mnie to idealna opcja na lody (dni lc) lub bazę pod sos do [...]
czesc wam tak kolejne spodnie ciesza,,,ale sa dni ze mam wrazenie ze przytylam...czuje sie od trzech dni ocięzała... ddzis mnie nosi do slodyczy....wiec jem gumy do zucia orbit bez cukru...juz pol paczki zjadlam.... dzis mi ciezko a wczoraj bylo jeszcze trudniej bo w pracy kolezanka piekla ciasto czekoladowe. ale nie zlamie sie mimo ze lezy w [...]
zwykły ryż a urozmiacony to 2 rozne rzeczy tonjakny porownac maka do ciasta ;) a siady jkabys sie przedstawił na typowo silowe to lada moknet robisz 250na 8 ruchów
U ektomorfika akurat trudno w tą zamianę i musi naprawdę dużą nadwyżkękaloryczna dać. Moim zdaniem jest przeciwnie i ekto powinien jeśc gainery, carbo itp. natomiast unikać wysoko przetworzonych węgli takich jak mąka itd. zresztą endo/mezo tak samo
[...] z twoją teorią. Chcesz eksperymentu? Proszę: Wylicz swoje zapotrzebowanie TDEE, i na tej podstawie zbuduj swoje menu w oparciu o produkty zawierające: - cukry proste (biała mąka wystarczy, produkty słodzone cukrem) - syrop glukozowo-fruktozowy - tłuszcze utwardzane (np. margaryny) - dowolne białko - może być zwyczajne mięso - unikaj warzyw i [...]
Jak się ma zakwas to się robi dopiero cisto zakwaszone z części zakwasu - zakwas plus mąka plus woda(jakieś 12 godzin) i dopiero do ciasta zakwaszonego dodajemy znowu mąkę, wodę, sól plus dodatki.Zostawiamy do wyrośnięcia na około 4 godziny i do pieca Ja korzystam z przepisu znalezionego na necie, podaję poniżej Składniki na zaczyn: zakwas żytni [...]
/SFD/Images/2015/12/31/08981cb0dd444c88aad64959e91e9ab9.jpg sobota 15.06.13 – DT /SFD/Images/2015/12/31/2231a4c5347843e8a0f6adb4455105bc.png Suma dobowa: 2898 kcal 274 g białka 37 g tłuszczu 365 g węglowodanów /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/479d90218cab444da22672cc403c7db9.png pewno sie zastanawiacie czemu maka po treningu...;/ a no bo kumpel miał [...]
Dzisiaj 06.03.2014r.---4 dzień na redukcji. Trening górnej części ciała bardzo ale to bardzo wyczerpujący. Jestem zadowolony z kondycji biegowej w sumie biega mi się bardzo fajnie, nowe buty się dobrze sprawdzają a jak dodam muzykę na uszy to galopuję niczym koń podczas Wielkiej Pardubickiej jest dobrze. Bardzo czuję zakwasy po wtorkowym treningu [...]
[...] w ilosci treningow i bilansie kcal Jedynie zwiekszam intensywnosc poprzez dodanie wiecej Serii łaczonych,dropow,gigant serii -15 g bcaa 1.7 Białek + 2 zółtka + 50 g mąka gryczana + 400 g marchew 2.15 g bcaa + 35 g WPH + 50 g mąka ryżowa - budyn 3.200 g filet + 65 g ryż + sałatka 4.200 g filet + 65 g ryż + surówka z kiszonej kapusty 5.200 [...]
Dzięki za wpisy ,fajnie ze ktos czyta te wypociny moje i sie jeszcze upomina :) Wczoraj poleciało rano cardio na czczo 40 min + 2 ćwiczenia na łydke : spiecia na maszynie i stojac po 3x20-25 Wieczorem po pracy barki + triceps 1.Wyciskanie sztangielek - 4x10-8 2.Wyciskanie zza karku + kierownica stojac - 3x15-12 3.Przyciaganie łamanego gryfu do [...]