Siemano czy taki makaron to jest ten dobry razowy? makaron lubella Sklad: maka makaronowa pszenna pelnoziarnista, woda. pisze na nim PEłne Ziarno. dobry jest? http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-83984/lubella-makaron-pelne-ziarno-piora-400g-Full.jpg Zmieniony przez - Marcin910 w dniu 2010-06-20 19:41:50
Trzymaj w miejscu, do ktorego nie dochodzi swiatlo a temp nie jest wieksza niz 20-25 C. Moje rowniez sa miekkie. Z maka taka nie spotkalem sie. Moze poszukaj na google. Zmieniony przez - domer w dniu 2010-07-04 14:08:43
W te 7 dni to sobie odpoczniesz, a jak będą spadki to i tak się je łatwo odrabia. Czy taka mąka nadaje się na placki czy lepiej z owsianych, mąkę już kupiłem. Z tego chyba się już nie pozbywamy fitynianów bo jakbym to wodą zalał to by było g*****no a nie placek. Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2010-07-08 16:49:25
w przed treningowym możesz dać sos na bazie przecieru i oliwy,w po treningowym nie dawaj, nie polecam ci takich gotowych sosów jest tam mąka, cukier, polepszacze smaku daj sobie z nimi na luz
Pierwszy raz się spotkałem z taką etykietą, a po za tym zgłupiałem już szukając po wyszukiwarce czy mąka pszenna może być, czy nie. Nawet razowa. Jak zwykle dziękuję za odpowiedź.
Witam Czy taki chleb jest dobry?: Skład: Krojone ziarno żyta(37%), woda, mąka żytnia razowa(22%), płatki ziemniaczane, sól, syrop glukozowy, olej roślinny(sojowy lub rzepakowy), lecytyna sojowa - emulgator. Rodzaj pieczywa: chleb żytni razowy, krojony, pasteryzowany. Wydaje się że jest dobrej jakości, dość ciężki i prawdziwy w smaku. Tylko do [...]
witam takie pytania 2... 1.czy mąka razowa żytnia typu 2000 nadaję się do częstszego stosowanie w diecie? czy nie bardzo? 2.ile wynosi IG tego produktu??
Przyjąłem. Mam jeszcze jedno pytanie: który z posiłków będzie lepszy? : Wersja I - 50g Mąka żytnia 720 - 120g jajka Wersja II - 30g Białko VitaFit - 50g płatków owsianych.
Witam! Czy ktoś z Was spotkał się z makaronem "As-Babuni. Graham. Lubelskie makaron domowy". Skład: Mąka razowa 100%, woda. http://media.yellowpages.pl/001692AA/Makaron-Graham-krajanka-_bm.jpg Czy taki makaron można włączyć do stałej (nawet codziennej diety)? Co ciekawe gotuje się go zaledwie 4 minuty..
Bo mąka pszenna na redukcji to niezbyt dobry pomysł A dlaczego chleb jest na mące pszennej i drożdżach? Ma być razowiec żytni na zakwasie Przepis (skompilkowany): http://www.sfd.pl/-t696301-s5.html#post5 Przepis prosty http://chleb.republika.pl/poradypraktyczne.htm
a i dobrze by było gdybyś z czasem zaczęła sama piec chleb żytni na zakwasie, bo ten JustFit z ziarnami to nie wiem z czego się składa... najlepszy razowiec jest na zakwasie... mąka żytnia, sól, woda:-)