zima dupiaty okres mam dosc kury z ryzem ryb slodyczy, no to co jesc w takim razie? Oo chyba do maka pojde po silce :D ale pobtreningu sjem batona z usn zeby nie bylo Zmieniony przez - Warjattt w dniu 30/12/2014 15:33:05
Omijaj wszystkie "lekkie", "light" itp. produktu, chlebowi z carrefoura radzę się przyjrzeć. W biedrze obecnie dają chleb razowy gdzie mąka żytnia jest na dalekim miejscu. %-) Co tak mało węgli? :-D
właśnie zdziwiłbyś się, ale niekoniecznie, trzeba to przetestować ale fajna jest ta mąka pełnoziarnista ,mało fatu i białka, węgli na 100g też nie za dużo, można podjeść nawet Zmieniony przez - Kazimierzu w dniu 2014-05-05 09:08:54
hehehehe frustraci :) no tak ale c sflustrowani moga pomyslec ze taki osobnik tez ma mocno porysowany dekiel ze tam pracuje dluzej niz 3-6tyg i moze go przyjmuja do szajki z otwartymi ramionami wyczekujac nowych ofiar pracownikow co przychodza i odchodza .a zreszta jak ja widze tych co w maku pracuja to zastanawiam sie czy w tym kraju jakies [...]
Leyus, to skomplikowane nie jest absolutnie, tylko nie wiem jak wpisać coś, żeby wyglądało dobrze. Nie wiem jak Ci to wyjasnić. To coś w stylu skrobia ziemniaczana a nie mąka. Czaisz?
Skrobia ziemniaczana to chyba mąka ziemniaczana, nie? Małż znów się waha (jak ja tego ku.rwa nienawidzę), bo był dziś w Fasie i na jakiś kurs go mogą wysłać, ale jeszcze nie wiadomo czy będzie, bo odwoływali już 4 razy, *****e irlandzkie.
. Co do durum i basmanti vs pełonoziarniste: mam ten problem, że bardzo nie lubię pełnoziarnistego ryżu, tak że nie przełknę. Makaron pełnoziarnisty tylko w sałatkach mi wchodzi, rosołu bym z nim nie przełknęła, poza tym uwielbiam makaron zwykły i wyeliminowanie jego dużych ilości z diety jest dla mnie ogromnym wyrzeczeniem, zostawiłam sobie [...]