Panie i Panowie zmiany zmiany zmiany.Dzisiaj po 3 treningach mogę napisać, że popełniłem falstart.Bałem się , że nie będzie mocy i chęci do trenowania a ja z największą chęcią bym teraz wstał i poszedł drugi raz potargać żelazo.Jest moc, chęci i zaangażowanie. Powinienem ruszyć ostrzej z kopyta z wyższą podażą kaloryczną oraz treningiem przygotowanym bardziej pod szerokość.Wstępnie mogę napisać że trening będzie to fbw po pewnych modyfikacjach oparte głównie na ćwiczeniach wielostawowych oraz miska na poziomie 3000kcal. Jutro wieczorem coś zapodam.
Trening FBW Piątek
1. Przysiad ze sztangą na karku 5 serii 2 rozgrzewkowe 15 x 40 i 3 treningowe 12x50,10x60,8x70.Z racji tego , że to pierwsze przysiady po roku to badałem teren.
2. Podciąganie na drążku stałym nachwytem 8,7,7,6
3. Pompki na poręczach 15,12,10
4. Przyciąganie sztangi do brody stojąc 12,12,10 ciężaru nie pamiętam
5.
Wyciskanie sztangi wąskim chwytem leżąc na ławce poziomej 15x40,12,50,10x60 tu jest jeszcze zapas, lubię to ćwiczenie.
6. „Dwudziestki jedynki” ze sztangą prostą trzymaną podchwytem 25 kg
7. Wspięcia na palce stojąc ze sztangą na karku 4x30powtórzeń
Dieta:
08:00 - śniadanie
Chleb żytni razowy (80 g)
Papryka czerwona (110 g)
Jajo kurze całe (4 szt.)
11:00 - II śniadanie
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (120 g)
Cebula (18 g)
Papryka czerwona (60 g)
Pomidor (85 g)
Żurawina suszona (13 g)
Oliwa z oliwek (14 g)
Ryż Parboiled Sonko (50 g)
14:00 - obiad
Mąka pszenna pełnoziarnista Lubella (35 g)
Ser twarogowy półtłusty (60 g)
Otręby owsiane - Sante (6 g)
Oliwa z oliwek (6 g)
Jajo kurze całe (1 szt.)
Mleko 0,5 % (60 g)
Banan (115 g)
17:00 - podwieczorek
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (120 g)
Cebula (18 g)
Papryka czerwona (60 g)
Pomidor (85 g)
Żurawina suszona (13 g)
Oliwa z oliwek (14 g)
Ryż Parboiled Sonko (50 g)
20:00 - kolacja
Ser twarogowy półtłusty (290 g)
Pomidor (360 g)
Papryka czerwona (170 g)
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2017-09-08 19:17:18