Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Zależy jak ostro popiłeś, bo jak ostro to nawet założeń diety Ci się nie uda spełnić bo organizm nie wmusi w siebie jedzenia
...
Napisał(a)
hehe :) Beczki raczej nie wypił, ale tak jak ostro poleciałeś to prawdopodobnie możesz nie być w stanie zjeść swojego zapotrzebowania, wtedy nie katuj organizmu , daj mu zwalczyć zatrucie i będzie ok :)
...
Napisał(a)
Czy w przypadku płatków jaglanych też warto podlać je wodą i po pewnym czasie odsączyć, tak jak to się robi w przypadku płatków owsianych w celu pozbycia się fitynianów?
Hard work & dedication
...
Napisał(a)
Każdy rodzaj zboża zawiera fityniany. Proso również.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Jeżeli ostatni posiłek wychodzi jakieś pół godziny przed snem to lepiej będzie wypić dawkę odżywki białkowej czy zjeść normalny posiłek (kurczak, ryba) ?? Przedostatni posiłek jest o 4 nad ranem w postaci kurczaka i ryżu i ostatni wychodzi około 7 rano (praca na nocnej zmianie).
...
Napisał(a)
Kwestia tego, czy nie będziesz miał problemów z zaśnięciem i jakością snu jedząc obfity posiłek 30min przed snem.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Czy wy też macie problem z dobraniem składników do jadłospisu ?
Ja układając to białka mi nie brakuje a nawet czasem jest pare g więcej. Ale zato węgli mniej i zamiast 345g jem 280-300g albo tłuszcze zamiast 84g jem 50g. Jestem na redukcji .
Bazuję na schemacie takim w dnt kurczak ryż w dn wątróbka ryż/makaron a śniadanie i kolacja bez zmian .
Ja układając to białka mi nie brakuje a nawet czasem jest pare g więcej. Ale zato węgli mniej i zamiast 345g jem 280-300g albo tłuszcze zamiast 84g jem 50g. Jestem na redukcji .
Bazuję na schemacie takim w dnt kurczak ryż w dn wątróbka ryż/makaron a śniadanie i kolacja bez zmian .
...
Napisał(a)
W czym więc problem dodać źródło węglowodanów lub tłuszczów?
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
olej sojowy na surowo czy do smażenia?
...
Napisał(a)
No właśnie że nie przychodzą mi produkty które zawierają węgle jak i tłuszcze ale nie zawierają białka. A raczej czekolady nie będę jadł albo pił 20ml oleju i jadł 50g cukru ...
O i odrazu zapytam odnośnie warzenia produktów przed obróbką termiczną.
Np taka pierś kurczaka przed waży 300g a po gotowaniu waży 220g. czyli 80g wody i jak w końcu liczyć makro składniki bo w tych 80g wody nie było pewnie nawet 3g białka. Czyli teoretycznie powinno się od 220g lub jaką średnią np 240g wsiąść pod uwagę
Zmieniony przez - zaduzowaze w dniu 2015-07-12 19:58:50
O i odrazu zapytam odnośnie warzenia produktów przed obróbką termiczną.
Np taka pierś kurczaka przed waży 300g a po gotowaniu waży 220g. czyli 80g wody i jak w końcu liczyć makro składniki bo w tych 80g wody nie było pewnie nawet 3g białka. Czyli teoretycznie powinno się od 220g lub jaką średnią np 240g wsiąść pod uwagę
Zmieniony przez - zaduzowaze w dniu 2015-07-12 19:58:50
Poprzedni temat
Cannibal Inferno Lean FX AD-3
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- 329
- 330
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361
- 362
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- 387
- 388
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- 399
- ...
- 400
Następny temat
Dieta do oceny . Pewien problem
Polecane artykuły