Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Witam. Mam pytanie odnosnie ladowania tluszczem po zakonczeniu redukcji. Skoro w miesniach mamy 250-300 g tluszczu to uzupelnienia , to w " ladowanu " wrzucic te 250-300g nadwyzki jednego dnia czy rozbic na kilka mniejszych ? Po 3 x 100 ? Czy jak to widzicie ?
...
Napisał(a)
Wszystko zależy od poziomu IMTG w komórce, zależy do treningu i celu, i tego ile masz fatu teraz ?
poziomu BF :P raczej osobiście nie jestem za ładowaniem samym tłuszczem
poziomu BF :P raczej osobiście nie jestem za ładowaniem samym tłuszczem
...
Napisał(a)
Pytanko również odnośnie ładowania tylko, że węglami. W diecie (redukcja) w zależności od dnia mam od 60 do 100 g węgli, ogólnie czuję się na tej diecie bardzo dobrze i czy w takim przypadku powinienem robić ładowania, a jeśli tak to jak często? BF ok. 15% 78kg/178 cm
...
Napisał(a)
imo jezeli czujesz sie dobrze i robisz ciagle postepy to nie ma takiej koniecznosci
...
Napisał(a)
A ja z chęcią uzyskam odpowiedz (o ile będzie możliwa) na pytanie, jak długo powinno się ( i czy jest ustalony minimalny czas) na stosowanie rekompozycji ?
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
wg mnie nie ma ograniczenia akurat tutaj, konczysz jak bedziesz zadowolona,
bilans kolo "0" sie trzyma wiec nie jest to jakies obciazenie jak na redukcj zeby to ograniczac
bilans kolo "0" sie trzyma wiec nie jest to jakies obciazenie jak na redukcj zeby to ograniczac
...
Napisał(a)
blue_hopeA ja z chęcią uzyskam odpowiedz (o ile będzie możliwa) na pytanie, jak długo powinno się ( i czy jest ustalony minimalny czas) na stosowanie rekompozycji ?
Rekompozycja taka stricte fizjologiczna nie występuje, ale owszem najczęściej wśród początkujących oraz przy odpowiednich środkach można się pobawić, ale to i jak jest przeplatanie bilansów, czyli raz masa raz redukcja.
...
Napisał(a)
Obecnie właśnie się za to zabrałam, gdyż trochę dałam po tyłku swojem metabolizmowi i hormonom więc rekompozycja wydała mi się adekwatna. Natomiast balansuję nieco i nie wiem jak długo trzymać rozkład. Przy redukcji wiadomo - patrzy się na obwody i wagę, a na co i czym kierować się przy rekompie ? Jest w ogóle taki wyznacznik?
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Poprzedni temat
Cannibal Inferno Lean FX AD-3
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- 329
- 330
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361
- 362
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- 387
- 388
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- 399
- ...
- 400
Następny temat
Dieta do oceny . Pewien problem
Polecane artykuły