SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 18

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 299301

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 673 Wiek 31 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 12593
W jaki sposób przechowywać orzechy włoskie? Mam 400g

P.s. Czy cena 40zł/kg to dobra cena?

Zmieniony przez - Hervon w dniu 2015-04-24 19:05:57
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 688 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 15338
trochę drogo, imo, a przechowywać należy w suchym miejscu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6266 Napisanych postów 76018 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754780
Hervon
W jaki sposób przechowywać orzechy włoskie? Mam 400g

P.s. Czy cena 40zł/kg to dobra cena?

Zmieniony przez - Hervon w dniu 2015-04-24 19:05:57


Cena ok. Mniej więcej po tyle stoją na allegro. Może troszkę drożej. Przechowuj w suchym miejscu, bez dostępu światła. Np w papierowym opakowaniu. Folia może zbierać wilgoć.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 673 Wiek 31 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 12593
Sog już nie wchodzi, ale pozdrawiam i dziękuje

Edit: może być papier do pieczenia?

Zmieniony przez - Hervon w dniu 2015-04-24 20:19:59
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 688 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 15338
Papier do pieczenia jest na ogół pokryty sylikonową warstwą. Polecałbym torebkę po platkach owsianych/mące
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 673 Wiek 31 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 12593
Sprawa załatwiona
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 58 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 536
Ile ciąć kcal przy redukcji w diecie CC? OD tygodnia stoję w miejscu wcześniej przez 2 tyg ładnie cięło. Ok. 20g węgli z każdego dnia będzie dobrze?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 906 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 15066
Cześć, cześć,
Opowie ktoś krótko powiązanie spożywania dużych czy małych ilości soli z wyglądem naszej sylwetki( jak wpływa na nasz wygląd ) albo rzuci ktoś linkiem do art. jeżeli tak owy istnieje, sam nie znalazlem :/
Interesuje mnie jak pozbyć sie wody podskórnej np. albo jak wtłoczyć wiecej wody do miesni.

Pozdrawiam ;)

"Jesteśmy tym, co w swoim życiu powtarzamy. Doskonałość nie jest jednorazowym aktem, lecz nawykiem."

~Arystoteles

Mój dziennik treningowy ---> http://www.sfd.pl/[BLOG]_AO11._Winorocznik92_w_2015r.-t1075814.html

Co jadam? ---> http://potreningu.pl/profile/ao11 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 226 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 3015
Jestem na LC. 100 WW DNT i do 150 WW DT. Schodze z BF coraz nizej i zaczynaja sie schody. Pytanie odnosnie ciecia kcal. Chcialbym przyciac WW. I dolozyc zamiast nich do Bialka. Czy to dobra opcja czy lepsze beda tluszcze ? Bialka mam 2,2g / kg. Podnioslbym do 2,5g. Oczywiscie tluszcze tez lekko poszlyby w dol aby zmiescic sie w deficycie dziennym.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 98 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1767
Codzienne dodawanie proszku budyniu bez cukru 10-20 gramów do masy na omleta to dobry pomysł czy lepiej nie?
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Cannibal Inferno Lean FX AD-3

Następny temat

Dieta do oceny . Pewien problem

WHEY premium