WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 18

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 338310

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3635 Napisanych postów 31015 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 294314
można tak jak mówisz
nie będzie większej różnicy czy zjesz 4 czy 5 posiłków przy tej wadzę, wzroście i kcal

no chyba że będą jakieś dolegliwości okładu pokarmowego ale to już ty wiesz sam
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11203 Napisanych postów 52089 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
tak się zastanawiam, bo jak wiadomo nie każdego żołądek toleruje owies, a płatki żytnie, czy jęczmienne na tej samej "zasadzie" działają - chyba wiecie o co mi chodzi z tym tolerowaniem
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 175
pytanie kolejne to kupiłem masło orzechowe Sante, a właściwie nie ja, po przeczytaniu etykiety zauważyłem że mają utwardzone tłuszcze roślinne, a jak wiadomo trzeba się ich wystrzegać itp czy jednak porcja 20 gram dziennie moze mi zaszkodzic?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3635 Napisanych postów 31015 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 294314
zioekt
tak się zastanawiam, bo jak wiadomo nie każdego żołądek toleruje owies, a płatki żytnie, czy jęczmienne na tej samej "zasadzie" działają - chyba wiecie o co mi chodzi z tym tolerowaniem

Kwestia sprawdzenia po prostu na sobie, chodzi głównie o frakcje błonnika, który nie zawsze jest dobrze znoszony

android493
pytanie kolejne to kupiłem masło orzechowe Sante, a właściwie nie ja, po przeczytaniu etykiety zauważyłem że mają utwardzone tłuszcze roślinne, a jak wiadomo trzeba się ich wystrzegać itp czy jednak porcja 20 gram dziennie moze mi zaszkodzic?

Nie umrzesz od tego, ale nie jest to produkt pożądany w zbilansowanej diecie
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11203 Napisanych postów 52089 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
popuri ale są szanse że przechodząc na żyto czy jęczmień, będę sam ze sobą mógł wytrzymać w pokoju mam po paczce i jutro start z testem
...
Napisał(a)
Ekspert
a co gazy masz :D ?
jest szansa jeśli owszem to płatki owsiane są winne problemów
polecam też jaglane płatki są " łagodniejsze "
...
Napisał(a)
Ekspert
No płatki, bo jak nie jem to nie mam, a jak jem to mam. A po jajkach - w sumie białkach też są gazy? Bo tego i tego to u mnie schodzi sporo.

a od wątróbki też mogą być gazy, nie chodzi o taką do jedzenia tylko tą moją prywatną którą mam w sobie, W sensie jak by coś było z nią nie tak to czy to też jest powód??

Zmieniony przez - zioekt w dniu 2015-06-20 00:59:29
...
Napisał(a)
Ekspert
nie edytuje, bo chcę żeby moje pytanie było zauważone:)

https://sklep.sfd.pl/Z_pozostalych_firm..._PAM_cooking_spray-opis3211.html

nie używałem jeszcze żadnego takiego oleju, ale chcę kupić, bo może tak szybko bym patelni nie zajeżdżał jak teraz, ale czym się różni np ta firma "pam" od tej "oli-oli", bo na alegroszu jest te druga, a na sfd nie ma tej pierwszej (chwilowy brak)
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 582 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 8943
Czy sos sojowy nadaje się do diety jak marynata do kurczaka ?
Bo wiadomo soja to syf ale nie wiem jak jest z sosem
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3266 Napisanych postów 25297 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 418753
mozesz uzywac,
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Cannibal Inferno Lean FX AD-3

Następny temat

Dieta do oceny . Pewien problem

electro
Polecane artykuły