WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 18

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 338303

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17811 Napisanych postów 133418 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1467176
Można w szafce, z moim się nic nie dzieje, jeden mam po terminie i żyje nadal

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11203 Napisanych postów 52089 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
spoko, bo byłem na zakupach i lodówka jest wypchana po brzegi i nigdzie bym go już nie wcisnął
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 540 Napisanych postów 1749 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 662886
Czy serek mascarpone jako źródło białka i tłuszczu (LC) jest jakościowo porównywalne z tłustym twarogiem czy mozzarellą ? Wiem, że ma więcej tłuszczu ale chodzi m o jakość jako całość.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 964 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7500
panowie napotykam na swojej drodze pewną sprzeczność. Różne zródła ,powodują moje zmieszanie lekko strawna dieta to ubogo błonnikowa czy raczej bogato błonnikowa?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 2619 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 36108
A co to za różnica? Spożycie błonnika zawsze powinno się mieścić w pewnym przedziale, no chyba, że ktoś ma jakieś szczególne przeciwwskazania.

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11203 Napisanych postów 52089 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
koledzy,a które badania z panelu wątrobowego wskazują że ktoś nadużywa alkoholu?Bo znajomy chce odzyskać prawko i ja bylem oddać krew za niego i zrobiłem chyba cały panel wątrobowy,a on mi mówi że czegoś brakuje?Wiecie ocb
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 964 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7500
chodzi mi wlasnie o zywienie po resekcji pęcherzyka żółciowego ;) jedno zrodlo mowi dieta ma byc lekkostrawna , ze spozyciem stosunkowo duzej ilosci blonnika, a drugie ze dieta ma byc lekko strawna bez duzej ilosci blonnika i wzdymajacych warzyw
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9351 Napisanych postów 83929 Wiek 50 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 709410
zioekt nie ten dział
ale wszystkie badania pośrednio wskazują na obciążenie organu
najważniejszy wskaźnik w tym wypadku to ggtp

TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit

Kompleksowe prowadzenie online
https://sebastianszmit.pl/ 

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4573 Napisanych postów 36071 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 264264
zioekt
koledzy,a które badania z panelu wątrobowego wskazują że ktoś nadużywa alkoholu?Bo znajomy chce odzyskać prawko i ja bylem oddać krew za niego i zrobiłem chyba cały panel wątrobowy,a on mi mówi że czegoś brakuje?Wiecie ocb

https://www.sfd.pl/INTERPRETACJA__badania_lab,_usg,_rtg,_inne_Q/A-t443063.html 

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Ekspert
wiem że nie ten dział,ale pisze z antycznego tel i nie da rady nim stworzyć tematu,bo się wiesza,a tu są krótkie pytania i ludzie kumaci więc zaryzykowalem pytaniem i odp dostałem choć wlasnie gtp jako pierwsze zrobiłem, ja kps wiem jak interpretowac badania,tylko nie wiem który wynik odp za ten alkohol głównie, bo znalazłem że wlasnie got i gtp,ale to jest na tych badaniach,a po prostu w piątek jedziemy ponad 150km w jedną stronę żeby te badania zawiezc i by było głupio jechać i nie załatwić. Ale rano jeszcze zadzwonie do tego ośrodka i powiem co mam i czy to wystarczy,to będzie jeszcze czas jutro jak coś powtorzyć. Ale dzięki chłopaki i sory za burdel w temacie.

Zmieniony przez - zioekt w dniu 2015-07-15 13:34:49
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Cannibal Inferno Lean FX AD-3

Następny temat

Dieta do oceny . Pewien problem

electro
Polecane artykuły