SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

kerad37 krata do lata

temat działu:

Po 35 roku życia

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 498000

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 276 Napisanych postów 4714 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 69533
Dzisiaj zalatany od rana jestem masa spraw do załatwienia ale w głowie cały czas myślenie ze trzeba iść na siłownię. Dałem radę i potrenowałem biceps i triceps moje ulubione do treningu grupy.
Niestety jeżeli chodzi o dietę to skusiłem się dzisiaj na kebaba co prawda dla usprawiedliwienia mogę napisać, że był w takim naleśniku a nie w bułce. Mogę napisać jedno był przepyszny zjadłbym ze 3 sztuki. Ach te stare smaki.

Dieta:

08:00 - śniadanie
Papryka czerwona (80 g)
Oliwa z oliwek (13 g)
Jajo kurze całe (4 szt.)

11:00 - II śniadanie
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (110 g)
Oliwa z oliwek (11 g)
Koncentrat pomidorowy 30% (35 g)
Cebula (18 g)
Pomidorki koktajlowe (70 g)
Makaron Pełne Ziarno (45 g)

14:00 - obiad
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (105 g)
Sałata (30 g)
Pomidor (60 g)
Chleb żytni razowy (105 g)
Oliwa z oliwek (7 g)

17:00 - podwieczorek
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (105 g)
Sałata (30 g)
Pomidor (60 g)
Chleb żytni razowy (105 g)
Oliwa z oliwek (7 g)

20:00 - kolacja
Jajo kurze całe (3 szt.)
Ser mozarella (60 g)
Pomidor (185 g)
Cebula (50 g)
Oliwa z oliwek (5 g)


Trening:

1. Trucht w tempie 8km/h-5min

2. Uginanie przedramienia ze sztangą podchwytem stojąc
3 x 12 x45

3. Uginanie przedramion ze sztangą podchwytem na modlitewniku
15,12,10x32,5

4. Uginanie przedramion ze sztangielkami chwyt młotkowy stojąc
15,12x12,5 12x15

5. Wyciskanie "francuskie" sztangi nachwytem leżąc
15,12,12x40

6. Pompki na poręczach
3x12

7. Prostowanie przedramion na wyciągu górnym na linkach
15,12,12x61

8. Trucht w tempie 8km/h-20min.


Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2014-04-23 20:26:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 285 Napisanych postów 7707 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 118772
oj pączek, pączek ;-P nie żałuj sobie zjedz z 2 za mnie też;-P

Sport to zdrowie do póki nie robisz singli

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 276 Napisanych postów 4714 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 69533
Dzisiaj spompowałem nogi az nie mogłem chodzić, przy okazji poczuł też brzuch. Ale nie o tym chciałem pisać, dzisiaj byłem z córką w Mc Donalds bo chciała zjeść loda. Były czynne 4 kasy i nie można się było dopchać. Towarzystwo międzynarodowe bo Mc umiejscowiony na granicy. Każdy stał jak do koryta a to żarcie to jeden wielki syf. Widać jak na zapleczu panie z zamrażary wyjmują produkty i wrzucają do oleju beee. Ceny mega masakryczne myślę, ze bardzo dużo ludzi jest uzależnionych od tego badziewia co widać po brzuchach.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 239 Napisanych postów 9129 Wiek 46 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 130480
co chcesz, MC dobre jest

KREW POT I ŁZY TYLKO NA TO NAS STAĆ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 195 Napisanych postów 9906 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 174402
okazjonalnie tak, ale na dłuższą metę i się przejje, i zrujnuje (albo uszczupli) budżet
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1778 Wiek 48 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 23820
Nie wiem.jak w Polsce ale przeczytałem fajny artykuł. Ktoś.na fb wrzucił link. Więc w stanach do wołowiny wrzucają mielone robaki i być może oczy krowie. Więc przyczepiło się o to kilka organizacji. Bo jak.to - McDonalds reklamuje swoją wołowinę jako 100%. Więc okazuje się że robią to całkowicie legalnie - mięso produkuje dla nich firma nazywająca się 100% Beef czy jakoś tak. A więc ich wołowina jest 100% jednak tylko z nazwy. W Irlandii jest kult irlandzkiej wołowiny i strasznie cięte kontrole również DNA mięsa. Stąd wyszła afera z koniną w wołowinie mielonej i burgerach. W Irlandii zbadano i znaleziono dna koni.
W Polsce.to już nawet nie chcę.myśleć co do przemiału idzie... nie jadłem burgera z maca jakieś 8-9 lat. Jak już to czasem.kawa albo lody wpadły.
Nie chodzi już o sam smak tego ale o to co oni w żarcis pompują...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 276 Napisanych postów 4714 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 69533
Forma na dzisiaj a o zdjęcie nalegał Gwid chcesz masz waga 87,6kg w pasie 87,5cm, co do kraty to pomału zaczyna wychodzić. Na zdjęciu nie widać jeszcze ale w odbiciu lustra już tak i napiszę, że kostki nie są równo ułożone.


Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2014-04-27 19:10:17
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 110 Napisanych postów 3897 Wiek 48 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 76176
Nogi fajnie docięte. Skośnie widać, ale kraty na zdjęciu faktycznie nie bardzo

Podsumowanie I fazy redukcji: http://www.sfd.pl/Redukcja_ze_105kg__podsumowanie_str._170-t966196-s170.html
Rekordy osobiste w Tri:
1/8 IM: 1h23’30’’: Pszczyna 2014 // 1/4 IM: 2h28’59’’: Radłów 17/07/2016 // 1/2 IM: 4h59'40'Lisbon 2018: IM Kopenhagen 2017: 11h48'
Dystans Olimpijski: 2h32'04’’: 5150 Warszawa 11/06/2017

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 276 Napisanych postów 4714 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 69533
Będzie tylko ostatni fortel grubego musi paść.Ciężko tak napiąć całe ciało podczas zdjęcia.

Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2014-04-27 19:14:05
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 110 Napisanych postów 3897 Wiek 48 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 76176
skoncentruj się na brzuchu... w końcu wasz zakład to "krata na lato". Resztę możesz odpuścić

Podsumowanie I fazy redukcji: http://www.sfd.pl/Redukcja_ze_105kg__podsumowanie_str._170-t966196-s170.html
Rekordy osobiste w Tri:
1/8 IM: 1h23’30’’: Pszczyna 2014 // 1/4 IM: 2h28’59’’: Radłów 17/07/2016 // 1/2 IM: 4h59'40'Lisbon 2018: IM Kopenhagen 2017: 11h48'
Dystans Olimpijski: 2h32'04’’: 5150 Warszawa 11/06/2017

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

BIAŁKO chyba przedawkowywałem???!!!

Następny temat

odchudzanie grubasa

forma lato