SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 16

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 126066

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 5175 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 79384
Panowie robie sobie omleta z platkow owsianych i jajek jak dodam miarke odzywki bialkowej to traci ona na swojej wartosci przez obrobke jaka jest smazenie ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1663 Napisanych postów 28598 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 279972
Traci, ale rządu kilka procent. oczywiście wraz z długością smażenia denaturacja białka wzrasta
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 5175 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 79384
Wiadoma sprawa , dzieki za odpowiedz :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Wiek 24 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 384
Czy odgrzewanie piersi, ryzu,i warzyw w mikrofalowce jest dobre czy raczej tego unikac , i czy dodawanie np ketchupu do miesa przy redukcji to zly pomysl czy sie nie przejmowac ?


Zmieniony przez - Miecios w dniu 2014-08-31 15:56:02

Miecios

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5842 Napisanych postów 74030 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 622179
no wiadomo że najlepsza potrawa będzie bezpośrednio po przygotowaniu ,ale niestety nie ma tak dobrze
lepsza mikrofala niż jedzenie zimnego kuraka
odrobina ketchupu nie zaszkodzi ,można teraz dostać ketchupy bez cukru
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 5175 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 79384
Łosoś z biedronki w opakowaniach jest ok ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1663 Napisanych postów 28598 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 279972
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 94 Napisanych postów 1357 Wiek 23 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 22402
Mam pytanie odnosnie miesa. Mam odliczone 60 g bialka i standardowo w chudym miesie wynosi 20 g. 300 gram wazyc po ugotowaniu czy przed? Po ugotowaniu wychodzi ok 150-200 g i czy w porcji po obróbce nie bedzie mniej bialka ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 825 Wiek 24 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 42323
wszystko liczysz przed obróbką, po obróbce białka będzie tyle samo.

trenuj sam dla siebie i dla swojej duszy, p****** to co mówią inni, większość to lamusy !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 107 Napisanych postów 1794 Wiek 22 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26391
Nieznacznie może się zmienić, ale jest to na tyle małe,że nie liczy się strat.
Waż przed obróbką.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ile czasu redukcja??

Następny temat

Dieta na redukcje pomoc

Masa