[...] z amarantusa owsianą/płatkami owsianymi? Wyszłoby podobnie? jak uważasz? Jakby miało wyjść podobne, to użyłaby pewnie mąki owsianej, skoro jest amarantus to znaczy że to nie to samo :P Naleśniki wyjdą na pewno, ale każda mąka ma inne właściwości i mogą być bardziej suche/twarde/miękkie, co produkt to po prostu będzie inna tekstura i inny smak.
zioekt przykładem nie koniecznie, zawsze jest tzw liczba prawdopodobieństwa, nawet badane najlepsze leki nigdy w stosunku do placebo nie osiągają 100% skuteczności, organizm ludzki , czasami podobnie z podatnością na efekt na placebo , łykasz tabletki z mąką i statystycznie działa to na 25-35% populacji, plus minus. Według badań, badania [...]
To sie prawidlowo robi na glebokim oleju i w ogole inaczej wychodzi.Jak komus nie straszne takie wynalazki to polecam takie cos jak krazki cebuli w ciescie... Bierze sie duza,slodka cebule i kroi tak,ze sa krazki,macza sie w ciescie (podstawowo:maka,woda-w miare geste) i smazy w duuuzej ilosci tluszczu. Najlepiej najpierw usmazyc chwile cebule,a [...]
[...] piłka nożna, kulturystyka(fitness) Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : Raz używałem kreatyny, która nie podniosła rezultatów. Była to słaba kreatyna, a raczej mąka za 30 zł ;) Stosowane wcześniej diety/rozklad b/w/t: Starałem się jeść zdrowe rzeczy, omijałem cukry Wrażliwość na stymulanty: --- Możliwosci finansowe: 70zł na miesiąc [...]
wg mnie na pewno mąka pszenna wylatuje, szczególnie ze śniadania. który z tych posiłków to przed, a który po treningowy? jak najbardziej możesz wrzucić rybkę kilka razy w tyg., pamiętaj by wybierać te z wolnego połowu. ogólnie podroby bardzo spoko rzecz, szczególnie wątróbka :-)) oczywiście można ją obrabiać termicznie i nic się nie dzieje, ale [...]
Tak jak obiecałem tak i zrobiłem trochę foto, konsystencja jak mąka, trochę zeszło bo paka z SFD dzisiaj wpadła. Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2011-08-24 17:15:47
Nie ma większej różnicy, czy zjesz płatki owsiane w ugotowane, czy upieczone. Troszkę bardziej przetworzone w wyniku wysokiej temperatury, ale to szczegół. Jak nie spalisz to ok. Za miód daj ksylitol a mąka np ze zmielonych płatków lub pełnoziarnista. http://potreningu.pl/articles/1477/ksylitol-czyli-zdrowa-alternatywa-dla-cukru
aeroby nie przeszkadzają kreatynie kreatyne można brać zarówno przed jak i po aero o tej kreatynie nie słyszałem, ale konsystencja "proszku jak mąka" to standard w wypadku wielu prod kreatynowych
Swoją drogą od 2 dni sam mam creasteron kupiony w okazyjnej cenie u znajomego w sklepie. Smak tragedia , wyczuwalny posmak mąki chemii i kij wie czego. Jak by sok pomarańczowy zalać kefirem i mąką. Niech wszyscy klakierzy którzy pisali że smak super , spłoną . Liczę ze chociaż skład jest w miarę zblizony do etykiety i regeneracja będzie na plus
jak będziesz się regularnie przykładał, czasami zrobisz lżejszy trening żeby cały czas na maka nie było, nie bedziesz robil 55 seri na biceps to bedzie dobrze, w dłuższej perspektywnie; nie zapominaj o ograniczeniach organizmu, każdy z nas zna osoby ktore odzywiają się beznadziejnie, balangują, ćwiczę nie regularnie a postępy są, gentetyka to [...]
Skład pieczywa wygląda dobrze. Być może jest to mąka żytnia jakiegoś niższego typu. Dlatego jest trochę bardziej puszysty. Patrząc po składnikach nic nie wskazuje na to, żeby coś miało być z nim nie tak. Myślę, że śmiało może on być stałym elementem diety. Oczywiście o ile smakuje Tobie. Ciężko byłoby jeść pieczywo, które pod względem walorów [...]
[...] zawsze jest go najwięcej. Akurat w jednym z wymienionych chlebów producent podał wartość procentową mąki, a w innym nie podał. Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. W obu mąka żytnia stanowi większość składu i nic innego dziwnego, czego nie ma w składzie, nie znajduje się w nich. Nie ma sensu zastanawiać się nad tak mało istotnymi aspektami [...]