Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Jak widać nie ma tu dodatków mąki pszennej, karmelu, polepszaczy smaku, więc ok.
1
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Skład pieczywa wygląda dobrze. Być może jest to mąka żytnia jakiegoś niższego typu. Dlatego jest trochę bardziej puszysty. Patrząc po składnikach nic nie wskazuje na to, żeby coś miało być z nim nie tak. Myślę, że śmiało może on być stałym elementem diety. Oczywiście o ile smakuje Tobie. Ciężko byłoby jeść pieczywo, które pod względem walorów smakowych nie jest dla Ciebie zbyt dobre. W sumie na zdjęciu nie wygląda on jakby był mocno puszysty i porowaty. Pieczywo żytnie nie jest takie twarde i zwarte jak pełnoziarniste, ale też nie odkształca się jak pszenne.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Żytnie chcleby nie są tak cieżkie jak razowce.
bo skład ma poprawny, bez zbędnych dodatków, polepszaczy itp
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2019-10-16 21:42:56
bo skład ma poprawny, bez zbędnych dodatków, polepszaczy itp
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2019-10-16 21:42:56
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
No i cena 3,70 :)
Czyli żonka będzie miała stały punkt w trakcie powrotu z pracy.
Czyli żonka będzie miała stały punkt w trakcie powrotu z pracy.
...
Napisał(a)
U mnie w piekarni heart jest coś takiego warto uwzględnić w diecie czy szukać lepszego chleba czy w ogóle lepiej wyeliminowanac chleb z racji ciężko go zdobycia czy jest tam co ma być ze zytni to zytni :). Czy lepszy ten z familijnej?
Zmieniony przez - baczek1997 w dniu 2019-10-17 18:47:49
Zmieniony przez - baczek1997 w dniu 2019-10-17 18:51:35
Zmieniony przez - baczek1997 w dniu 2019-10-17 18:47:49
Zmieniony przez - baczek1997 w dniu 2019-10-17 18:51:35
...
Napisał(a)
Oba ok, daj ten który lepiej Ci smakuje. Bo oba są bez dodatków, ten na dole jedynie z nasionami jest
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Oba składy chlebów, które wkleiłeś są dobre.
Wystarczy zapoznać się z artykułem i nie będzie problemu z wyborem pieczywa w danym sklepie/piekarni, oraz ciągłymi pytaniami o to samo. Stwierdzenie o eliminacji pieczywa z uwagi na problemy z zakupem dobrej jakości świadczy o braku wiedzy na jego temat. W każdym sklepie znajdziesz dobrej jakości pieczywo. Gdybyś go przeczytał, to na pewno byś nie pytał o wklejone powyżej składniki pieczywa. Ponownie zapraszam do zapoznania się z nim i przeczytania kilkukrotnie:
https://potreningu.pl/articles/5424/chcesz-kupic-dobrej-jakosci-pieczywo-oto-najwazniejsze-informacje
Wystarczy zapoznać się z artykułem i nie będzie problemu z wyborem pieczywa w danym sklepie/piekarni, oraz ciągłymi pytaniami o to samo. Stwierdzenie o eliminacji pieczywa z uwagi na problemy z zakupem dobrej jakości świadczy o braku wiedzy na jego temat. W każdym sklepie znajdziesz dobrej jakości pieczywo. Gdybyś go przeczytał, to na pewno byś nie pytał o wklejone powyżej składniki pieczywa. Ponownie zapraszam do zapoznania się z nim i przeczytania kilkukrotnie:
https://potreningu.pl/articles/5424/chcesz-kupic-dobrej-jakosci-pieczywo-oto-najwazniejsze-informacje
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Przemawia chyba bardziej ten z familijnej zauważyliście że ten heartu w składzie ma maka żytnia typ 750 68% więc co z resztą a w familijnej nie ma dokładnie uwzględnione ile co i jak napisane maka żytnia ciężko zapewne wierzyć w dokładny opis tego się nie dowiemy
1
Polecane artykuły