Za dużo białka. 120-130 g wystarczy. Jestem zdania że warzywa trzeba wliczać, bo to jednak jest energia - i jak nie trzeba liczyć jednego liścia sałaty do kanapki, to już poł główki kapusty pekińskiej, pomidor, papryka i można ze 100 kcal uzbierać. Buraki to bym zważyła, bo 50 g buraków, to na talerzu nie widać, a one sa dość kaloryczne - a jeśli [...]
Zazdroszczę jak masz takie posiłki na redukcji %-) starym i dobrym patentem jest mielenie płatków owsianych lub można kupić już zmielone tzw mąka owsiana, jest np w Tesco + WPC dokladnie ja zawsze robilem platki,bialko i jakies tluszcze typu opiwa do szejkera,duzo wydy i blendowalem i wypijalem
http://www.sfd.pl/sklep/Peak_Whey_Protein-opis25729.html Ale odradzam wanilię bo smakuje jak mąka z cukrem. Reszta to pychota ze świetnym aminogramem ;) Dokładnie! Peak Whey Delicious smaczne białko ;-) Trec Whey 100% też podobno smaczne.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Takie jeszcze jedno pytanie kupiłem makaron jakiejś włoskiej firmy palandri i w składzie jest napisane: mąka semolina z ziarna durum, Czyli mam rozumieć że jest to makaron durum i jest to ten dobry makaron?
[...] nie jest konieczny) miksujesz to blenderem(widelcem też sie da ale długo się robi) dodajesz słodzik, cynamon i odrobinę aromatu do ciasta. Mieszasz dalej i dodajesz mąka razowa żytnią typ2000 i mieszasz. Konsystencja ma być taka jak budyń powiedzmy, im rzadsza tym większe prawdopodobieństwo że naleśnik się rozwali przy obracaniu. [...]
mogłeś już wybrać jakiś inny rodzaj mąki - ryżową, owsianą, kukurydzianą, nie jestem pewien ale wydaje mi się że taka mąka nie była by dobrze strawiona i po prostu wydalona Zmieniony przez - Mateusz4949 w dniu 2017-08-19 19:24:01
[...] i nic im nie jest. Swoją drogą kiedyś kupowałem ostrowie w niewielkich ilościach teraz sie przerzuciłem na Vitafit bo szkoda nerwów na ostrowię lepszy smak 100% rozpuszczalnośc i nie wysoka cena przemawiają na korzyśc vitafit poza tym ta ostrowia to jak mąka skamuje dodatki zapachowe nawet nie pozostawiają słudzenia ze to białko ma jakiś smak
[...] mogłoby być pieczywo. Niestety, choć stanowi aż 20 proc. naszego pożywienia, powszechnie jemy bułki i chleb z białej mąki, które mają znikomą wartość odżywczą. Biała mąka powstaje z oczyszczonego ziarna, pozbawianego łuski, zarodka i zewnętrznej warstwy aleuronowej bielma –części najbogatszych w cenne składniki: błonnik, wapń, [...]
Ja kupiłem mąke kokosową w aldim. 8.5g fatu na 100g. Blache mialem ok 20cm srednica. Dolej wody do bialek z maka kokosowa na oko tak by nie bylo za gęste.
Nio, ale im wiecej srodkow tym mniejsza zaskoczka dla organizmu w przyszlosci - a tu sie na ma co oszukiwac, ze to bedzie pierwszy i ost. raz Bralem wino z supra razem, wiec trudno mi powiedziec co ladniej mnie robilo. Jednak winstrol to srodek najbardziej ceniony wsrod kulturystow - dajacy najlepsza gestosc i definicje, a o to przeciez nam [...]
Do buli88: Bo to nie miała być żadna odpowiedź.xxxxxl pisał że coś jest nie tak z odtłuszczoną soją,więc chciałem zwrócić uwagę na ten granulat sojowy(bo nie wiem co to za cholerstwo),który jest odtłuszczoną mąką sojową,i nie wiem do czego jest on wykorzystywany. Dalej:Kurde,a jak taki granulat jest wykorzystywany do robienia tych [...]