...
Napisał(a)
Cześć. Jak to jest z tym twarogiem i pomidorami? Bo nie wiem co o tym myśleć.
...
Napisał(a)
Jedz smialo- nastepne badania udokumentuja, ze wlasnie z pomidorami trzeba.
...
Napisał(a)
http://www.sparkpeople.com/calories-in.asp?food=jello sugar free pudding
jak oceniacie sklad takiej przekaski ? nie mowie, ze codziennie po prostu jak najdzie ochota na slodkie :P
jak oceniacie sklad takiej przekaski ? nie mowie, ze codziennie po prostu jak najdzie ochota na slodkie :P
...
Napisał(a)
domerkara1814hej,pamietam za dzieciaka jak babcia robila fasolke szparagowa w bulce tartej, wiadomo ze zdrowym odzywianiem jakie preferuje bulka odpada czy dobrym pomyslem bylo by dac zmielone platki owsiane?
Lepsze to niż zwykła bułka tarta. Jednak w smaku nie wiem jakie będzie. Obawiam się, że niezbyt dobre. Może ew. smażone na oleju kokosowym nierafinowanym.
W smaku zaje...ste. Kiedyś zrobiłam z powodu braku bułki i teraz często do tego wracam. Tylko warto płatki podprażyc i dopiero potem dodac troche tłuszczu. Płatki można rozdrobnic, ale dawałam też całe i fajnie było. Ja dodaję jeszcze odrobine soli. Facetowi też bardzo smakowało.
"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html
...
Napisał(a)
tysiuniax333http://www.sparkpeople.com/calories-in.asp?food=jello sugar free pudding
jak oceniacie sklad takiej przekaski ? nie mowie, ze codziennie po prostu jak najdzie ochota na slodkie :P
Wklej skład jak masz. Z tego co widać po wartościach odżywczych, to cukry jednak zawiera.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Matt133pytanie z kategorii LOWCARB.
od 1,5 mies. sie redukuję. zaczynałem stopniowo z dodawaniem aerobów, potem obcinaniem węgli, itp, generalnie jak sztuka nakazuje wszystko na spokojnie, bez gwałtownych zmian ;) 2 tyg temu wszedłem na LOWCARB. pierwszy tydzień 2400 kcal 150 WW, 190g B, reszta tłuszcze, teraz jestem na 2300 kcal (190gB, 110g WW, 120gT). do tej pory waga spada powoli. jutro kolejny pomiar, ale pewnie dojde w któryms momencie do etapu, że znowu stanie w miejscu. co wtedy zrobić ? biorę pod uwagę różne warianty:
1) zostać przy tym samym bilansie ale zmienić stosunek tłuszczy do węgli ? (do ilu g ww wówczas zejść ?)
2) tłuszcze zostawić na tym samym poziomie, ale przyciąć węgle a tym samym kaloryczność
3) schodzic z węglami w kierunku niskich wartości podobnie jak na CKD..
jeżeli ucinać kaloryczność to do jakiego momentu ? jaka jest ta graniczna kaloryczność?
cos o mnie: 24lata. 183 cm, 88 kg BF ~14,4% czyli ok. 12,7 kg. startowałem z 93kg i 18,2% BF.
Z góry dzięki za pomoc.
Zmieniony przez - Matt133 w dniu 2015-05-31 16:41:58
po dzisiejszym pomiarze waga od dwóch tygodni bez zmian. co proponujecie? iśc w kierunku CKD do 50g węgli i obciąc kalorycznośc do 2100-2200kcal ? a może obciąć do 2100-2200kcal ale zostawić 100g WW, wtedy byłoby BWT 190/100/105-110..
...
Napisał(a)
Masa ciała nie ma znaczenia. Ważne jest to, jak zmieniają się obwody i wygląd sylwetki.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Najlepiej gdybyś założył osobny temat i tam dokładnie, wszystko opisał.
Zmieniony przez - domer w dniu 2015-06-01 13:57:49
Zmieniony przez - domer w dniu 2015-06-01 13:57:49
Moderator działu Odżywianie
Poprzedni temat
Cannibal Inferno Lean FX AD-3
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- 329
- 330
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361
- 362
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- 387
- 388
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- 399
- ...
- 400
Następny temat
Dieta do oceny . Pewien problem
Polecane artykuły