SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pojedyncze pytania Juniora vol. 9

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 396714

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 141 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1232
30 sek sprint, 3 min trucht. mogą być takie interwały na początek?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
jeszcze więcej tego truchtu
20 sekund sprint, 40 sekund trucht
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 141 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1232
do maja masuje, od maja rzeźba, rozpocząć interwały wraz z rzeźbą czy moge juz teraz?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 345 Napisanych postów 9131 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 111376
uwzgledniajac to w kalorycznosci, chyba, ze chcesz stopniowo wchodzic w redukcje

'There is no secret
Secret is just CONSISTENCY WITH HARD WORK'

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 141 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1232
do maja chciałbym utrzymać wysoką kaloryczność, żeby skonczyć mase :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 345 Napisanych postów 9131 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 111376
to albo podbij kcal i wrzuc interwaly, albo je odpuść

'There is no secret
Secret is just CONSISTENCY WITH HARD WORK'

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 679 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3873
sadasa
Witam, czy żeby osiągnąć taki wygląd kurczaka jak na filmie (6:47 minuta) to trzeba mieć piekarnik z funkcja grilla czy wystarczy zwykły, bez takiej funkcji




Zmieniony przez - sadasa w dniu 2015-04-11 11:32:26


DreamEvil
no jak upieczesz w piekarniku to masz pieczonego kurczaka... Który właśnie tak wygląda


no wlasnie jak robie tak to mi nie wychodzi... Jest twardy jak nie wiem z lekka skorupka na zewnatrz a jak chcial bym go wyciagnac szybciej zeby jeszcze nie bylo twardej skurki to jest surowy... Tyle ze ja robie tak: polewam blaszke do pieczenia olejem aby mięso nie przywarło do niej, ale zeby mięso nie miało kontaktu z olejem to daje je do rękawa foliowego. Ale to mięso które mi wychodzi nie jest wgl podobne do tego tutaj.
Czy to ja cos robie zle podczas przygotowania go?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 39 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1649
Takie szybkie pytanko, co sądzicie o oleju lnianym wielkopolskim z biedry?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
olej lniany to olej lniany. Na zimno zawsze ok
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

witam chciałbym zobczyć czy to dobrze:)

Następny temat

Trening tricepsa i pleców

WHEY premium