SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pojedyncze pytania Juniora vol. 9

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 402139

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 686 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3894
panierka jest z przyprawy do mięs
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 601 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
Ja smażę na teflonie bez tłuszczu i nic nie przywiera, ale możesz nalać troszeczkę, wziąć np. papier kuchenny i przetrzeć patelnię

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 102 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1435
Do kwietnia planuję masować, a później się wyciąć. Jaka kreatyna na redukcje? Jabłczan, mono? Dieta oczywiście będzie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 686 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3894
https://bundles.sfd.pl/" data-lightbox="zdjecie" data-title="https://bundles.sfd.pl/">https://bundles.sfd.pl/" alt=""/>

witam, tak wygląda moja patelnia po tym jak zrobie na niej mieso... Jak mieso jest w przyprawie do mies to wygląda jeszcze gorzej, powinienem ja potem od razu dawac do wody i umyć czy lepiej poczekać aż ostygnie, chodzi mi o to aby służyła mi jak najdłużej

P.S. I jeszcze przy okazji co mogę zrobić aby ta panierka mi nie zchodzila z mięsa? (na zdj jest bez przyprawy do mięs ale to wyglada z przyprawa jeszcze gorzej)

Zmieniony przez - sadasa w dniu 2015-02-10 20:49:29
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 146 Wiek 26 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1114
Jak robić omlet żeby podczas przewracania się nie rozwalał?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1353 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 15467
greg12
Jak robić omlet żeby podczas przewracania się nie rozwalał?


Ja najpierw ubijam białka na sztywną pianę, dopiero potem dodaję resztę składników (w tym żółtka), mieszam i na patelnię. Ani razu mi się nie rozwalił.

"The only one who can tell you 'you can't' is you. And you don't have to listen."
Dziennik: http://www.sfd.pl/[DT]_Forma_luks__Frycekz-t1065140.html#

Pomogłem? Daj SOGacza ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 277 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3571
Frycekz
greg12
Jak robić omlet żeby podczas przewracania się nie rozwalał?


Ja najpierw ubijam białka na sztywną pianę, dopiero potem dodaję resztę składników (w tym żółtka), mieszam i na patelnię. Ani razu mi się nie rozwalił.


a dodajesz tez moze do tego omletu np jogurt naturalny???
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 146 Wiek 26 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1114
Nie tylko troszke mleka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 110 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1050
Czy na masie można co miesiac zmieniac gainera czy juz lepiej leciec do końca na jednym?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 235 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 5170
Co sądzicie o białku qnt metapure q2?
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

witam chciałbym zobczyć czy to dobrze:)

Następny temat

Trening tricepsa i pleców

WHEY premium