SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 16

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 201647

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 899 Napisanych postów 4301 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 322772
w dnt obnizam nieco bialko i wegle i stad pytanie czy salami bedzie dobrą opcją? bo ma mniej bialka niz np kurczak a tez wiecej tłuszczy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam potrzebuje podbić jakieś 300 kalorii w mojej diecie najlepiej węglowodanami. Jakie produkt mi polecacie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
ryż, kasze, makarony, ziemniaki, zboża, pieczywo

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6275 Napisanych postów 76056 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754969
Wszystkie źródła węglowodanów a z nich to już to na co masz ochotę.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6275 Napisanych postów 76056 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754969
infernol
w dnt obnizam nieco bialko i wegle i stad pytanie czy salami bedzie dobrą opcją? bo ma mniej bialka niz np kurczak a tez wiecej tłuszczy


Jakościowo tragedia.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 88 Napisanych postów 4161 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 120116
Panowie, rozmroziłem za dużo kuraka.
Mogę je z powrotem zamrozić surowe czy lepiej usmażyć i dopiero zamrozić?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
możesz drugi raz zamrozić, ale długo nie trzymaj w zamrażarce :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 88 Napisanych postów 4161 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 120116
Potrzebuję przechować do soboty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6275 Napisanych postów 76056 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754969
Nie zaleca się tak robić, ale być może nie będzie z tego powodu żadnych problemów. Obróbka termiczna też jest niezłym sposobem na przedłużenie przydatności do spożycia, ale nie jestem pewien, czy do soboty mięso upieczone dziś wytrzyma.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
Właśnie teoretycznie, nie powinno się tak zalecać, ale przynajmniej u mnie lepiej się sprawdziło ponowne zamrożenie na około tydzień ( ''uśpienie bakterii'' ) niż obrobienie termiczne więcej mięsa i zostawienie :)
ale to też kwestia trochę losowa.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ile czasu redukcja??

Następny temat

Dieta na redukcje pomoc

WHEY premium