Szacuny
11204
Napisanych postów
52091
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
nightingal
U mnie byś zakasowała wszystkie dziewczyny które do tej pory startowały w zawodach - tak wnioskuję po obejrzeniu Twoich filmów.
Wciąż mnie zastanawia, czy WW jest jeszcze tak mało popularne wśród kobiet, że mój wynik plasuje się wysoko, bo przecież kobiety wyciskają znacznie więcej kg, co powinno się też przekładać w jakimś stopniu na wytrzymałość... a może to trochę i genetyczne predyspozycje się liczą i włókna robią robotę? Muszę chyba trochę poczytać o tych włóknach, bo mnie to intryguje
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6867
Napisanych postów
36432
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
682789
Ogólnie kobiety zazwyczaj za wyciskaniem nie przepadają. Coś w ten deseń jak wielu facetów nóg nie ćwiczy - taka płciowa specyfika. A jak nie ćwiczą to i wyników nie ma. U mnie najlepsze wyniki robiła do tej pory kulomiotka, która klatkę trenowała regularnie.
Szacuny
11204
Napisanych postów
52091
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nie chciałaś się dać pokroić, to się nie dowiesz. Można spróbować taki test - 80 % maxa i ile powtórzeń zrobisz.
A jak byś chciała to nagraj swój wyskok taki z miejsca, żeby ręką jak najwyżej sięgnąć.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6867
Napisanych postów
36432
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
682789
Ale mamy tez włókna które potrafią ewoluować w takim kierunku w jakim idzie nasz trening. Treningiem da się wiele wypracować nawet jak wyjściowo jesteśmy w ww przeciętni.