WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Tsubame33 dziennik motywacyjny

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 428902

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
nightingal Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6867 Napisanych postów 36432 Wiek 47 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 682789
Też bym wolał wziąć paski niż robić przechwytem. To nie zawody - pasków czasem wręcz trzeba używać.

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3447 Napisanych postów 6153 Wiek 38 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 264745
nightingal
Też bym wolał wziąć paski niż robić przechwytem. To nie zawody - pasków czasem wręcz trzeba używać.

a jak robię przechwytem dwie serie raz w tygodniu to jakaś tragedia? nie mam pasków...
1

Zawsze rzucaj siebie na głęboką wodę - tam dalej jest do dna...

https://www.sfd.pl/[BLOG]_zdrowo_i_sportowo__Nene87-t1159713-s420.html 

...
Napisał(a)
nightingal Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6867 Napisanych postów 36432 Wiek 47 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 682789
nie tragedia - o ile nie otwierasz rąk w czasie serii - szczególnie tej łapiącej podchwytem.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3447 Napisanych postów 6153 Wiek 38 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 264745
nightingal
nie tragedia - o ile nie otwierasz rąk w czasie serii - szczególnie tej łapiącej podchwytem.

jak można otwierać rękę? nie rozumiem
1

Zawsze rzucaj siebie na głęboką wodę - tam dalej jest do dna...

https://www.sfd.pl/[BLOG]_zdrowo_i_sportowo__Nene87-t1159713-s420.html 

...
Napisał(a)
nightingal Moderator
Ekspert
Jeśli masz zaciśniętą przez całą serię na sztandze i Ci się nie otwiera - czyli nie puszcza chwyt to ok. Dwie serie Cię nie zabiją. Okresowo przynajmniej warto włączyć ćwiczenia na poprawę siły uchwytu - każdemu się to przydaje.
1

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52091 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Paski warto mieć, grosze kosztują a czasem się przydają. Na poprawę chwytu robię MC bez pasków dokąd mogę i wspięcia na palce z hantlami 30 kg, unoszenie nóg wiszac, przysiad bułgarski, i teraz jeszcze wiosło hantlami. Działa, bo ostatecznie 85 bez pasków poszło...
...
Napisał(a)
nightingal Moderator
Ekspert
Dokładnie o to chodzi - żeby chwyt poprawić trzeba trzymać dość dużo i regularnie. Jest też sporo specjalistycznych ćwiczeń, które można sobie dodać. Niesymetryczne napięcie mięśni grzbietu w dłuższej perspektywie jest niekorzystne - więc ten przechwyt to taki element raczej po przygotowania na zawody czy bicie rekordów a nie na co dzień.

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 295 Wiek 39 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 29999
Kurde ale szacun Tsu. Zgadzam się oczywiście, że po to się uzewnętrzniamy, by krytykę wręcz chcieć otrzymać, bo to cenna wiedza. Wiadomo, milej pochwały, ale to dzięki paru bęckom od początku mojego dziennika dość szybko wskoczyłam w sensowny tryb :D

Tylko kurde jakaś głodna dziś jestem, totalnie niedojedzona, treningu nie ma, więc co, będę w domu coś ogarniać i marzyć o jedzeniu :P

NO MORE FCUKING EXCUSES!
Just cut the bullshit. Start Now.

http://www.sfd.pl/DT__Pixiee_bierze_się_na_poważnie!-t1171224.html 

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52091 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
PixieeX
Wiadomo, milej pochwały,

Co to ja chciałem? A, Tsu prześliczne ciągi.
...
Napisał(a)
Ekspert
paawo
PixieeX
Wiadomo, milej pochwały,

Co to ja chciałem? A, Tsu prześliczne ciągi.

wiem, że nie są prześliczne...
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Dieta i trening na masę dla początkujących

Następny temat

GRUBY GRUBAS POCZĄTEK, CZYLI KRÓTKI OPIS DNI WALKI Z DIETĄ I TRENINGIEM!!

electro
Polecane artykuły