Szacuny
3103
Napisanych postów
25081
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
415157
spalacz spokojnie mozesz wziac przed silka, (jak jest kasa) bcaa przed silka + albo popijac na treningu albo ok 20 minut przed aero dodatkowo mozesz lyknac,
Szacuny
123
Napisanych postów
13475
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
83568
Spalacz przed siłowym jesli Cardio jest zaraz po siłowym, wiadome w dni bez siłowego jak robisz Cardio dajesz przed Cardio.
BCAA najlepiej przed siłowym i 20 min przed Cardio ( wychodziło by ze pijesz rozrobione BCAA na ost 10 min siłowego ) albo ekonomiczniej tylko porcja przed siłowym.
Szacuny
2
Napisanych postów
674
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
13392
Jeżeli wstaję do pracy o godz. 5 (mam na 6 do roboty), a pierwszy posiłek jem na przerwie o 9 to dobrze będzie rano wypić bcaa i zjeść powiedzmy banana? Czy mogę na czczo pracować te 3h i zjeść dopiero o tej 9?
Szacuny
0
Napisanych postów
130
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1216
siema nie wiem gdzie to oglosic czy cos ale moge komus oddac za darmo 240 tabelek bcaa kreatyne olimp 1250 i mutant whey 2.2kg za darmo pracuje po 12h w tym 2 przerwy po 30min nie ma umnie szans na diete :)
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
67
Witam. Zakupiłem dziś Met-Rx X-Treme Nitro Pump wraz z kreatyną i potrzebuję porady jak stosować jeśli chodzi o DT i DNT. Poradę dostałem żeby stosować Nitro przed treningiem a mono po. Kolega brał i przed i po nitro i mono, pytanie czy prawidłowe to jest ?