kreatyna rozpisywana setki razy
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Ilość wyświetleń tematu: 210997
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
XemitUns econo tu zachwalane, zawsze kupowałem w necie ,ale ostatnio poszedłem do sklepu w mieście i gość, który mnie obsługiwał przekonywał mnie, że to białeczko jest typowo śmieciowe i nie warto się tym faszerować.
Co wy na to , bo kurcze cena i smak bardzo mi odpowiada
dabumts12Mono- oznacz monohydryt ? Bo nie rozumiem tego skrótu a Pan wyżej pisze że mam to brać zamiast kreatyny
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
XemitTylko kiepsko ze smakiem w tej ostrovi. Z tych tańszych białek polecał z activlabu w jakimś nowym bardziej czarnym opakowaniu. Cena w stacionarnym chyba ok. 59 zł za 700g.
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
AmentorisXemitTylko kiepsko ze smakiem w tej ostrovi. Z tych tańszych białek polecał z activlabu w jakimś nowym bardziej czarnym opakowaniu. Cena w stacionarnym chyba ok. 59 zł za 700g.
Truskawka naprawdę ok
BO Świat Jest Zbyt Duzy Zeby Byc Małym
BO Świat Jest Zbyt Duzy Zeby Byc Małym
Nasz sklep
Mega promocja