Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!! Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 5 !!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 211098

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 5501 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 55008
odświeżam pilnie bo bo produkt na sfd mi wykupią puki promo jest
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3103 Napisanych postów 25081 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415157
Monos-
GM i Assault to trochę dwa rozne suple,
GM stack , Assault przed treningowka,
ja wzialbym Assaulta i dokupil do tego jakies tanie mono jeżeli chcesz robic cykl,
a masa nie będzie zalezala od jednego czy drugiego supla, na to pytanie odp.sie nie da
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 5501 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 55008
a to prawda że to gm teraz jest gorsze niż to co kiedyś ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3103 Napisanych postów 25081 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415157
tu Ci nie pomoge niestety,
ale jakby tak się zastanowić to tam za dużo w skladnie zmienić się nie da, nie ma tam stymulantów żeby można było powiedzieć ze jest słabsze niż kiedyś ale to tak z własnych przemyslen

Zmieniony przez - wincol w dniu 2013-08-24 19:13:44
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
w sumie od roku marzyłem o Gm brał bym go rano i po treningu ,wiem że o celu (masie) nie decyduje suplement tylko dieta ale w jakimś tam stopniu pomoże Co ? i jak bym wykombinował jeszcze parę zł to połączenie przed treningówka + gm po treningu było by dobre ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
powinno być ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 89 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1537
Witam,
Czy są jakieś przeciwwskazania dla kobiet w suplementacji animal flex?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
nic mi nie wiadomo o tym,
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 466 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 17141
Czy obliczając zapotrzebowanie na btw na kg masy ciała białko wliczać z produktów typu: makaron, ryż, płatki owsiane?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
Choć to pytanie nie na ten dział to wliczasz.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Yoha a posiłek

Następny temat

chce urosnac 3-5cm

Spalanie
Polecane artykuły