Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!! Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 5 !!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 211019

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 130 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1216
To co to gadają że 5-6 posiłków trzeba zjeść jak mogę 3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 13475 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 83568
Dużo rzeczy gadają.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 130 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1216
Dobra dzięki gościu za rady pomodle się za ciebię
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 13475 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 83568

dzięki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 991 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 12921
Witam

Do tej pory trenowałem tylko Muay Thai 3 razy w tygodniu.Ale nadszedł czas aby nabrać trochę kg .Postanowiłem dodać siłke 3 razy w tyg. Teraz to wygląda tak:

Pon-Mt
wt-Siłownia
Sr-MT
Czw-wolne
Piatek-Silownia
Sobota-Siłownia
Niedziela-wolne

Teraz priorytetem stała się siłownia.Jak suple do Kreatyny polecicie aby dobrze się regenerować i budować mięśnie ??

Myślę o takim zestawie CM3+BCAA+Białko+Wit i Omega 3

Co poradzicie ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9162 Napisanych postów 83467 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705721
zestaw może być ,można dodać beta alaninę
pamiętaj że w diecie odpowiednio musisz zwiększyć kaloryczność ,ale o tym chyba wiesz

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 991 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 12921
Tak wiadomo dieta to podstawa.Bez niej ani rusz.Też myślałem o Beta Alanine i po treningu Muay Thai dodać jakieś Carbo ? a po siłowym od razu BCAA a potem shake z Białka i węgli. Co sądzisz o takim pomyśle ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 314 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3022
Ja mysle ze dobry pomysł po wysiłku cabo potem Bcaa i posiłek z shake :D powinno byc ok.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
PanOs
Tak wiadomo dieta to podstawa.Bez niej ani rusz.Też myślałem o Beta Alanine i po treningu Muay Thai dodać jakieś Carbo ? a po siłowym od razu BCAA a potem shake z Białka i węgli. Co sądzisz o takim pomyśle ??

BCAA przed siłowym i przed MT, po Carbo+białko+cm3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 314 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3022
a dla mnie jaki zestawik tani??? Ok na uzupełnieine Białko 6Protein Complex za 100zł Gainer 5KG Massup + co tu dac>? Pure Creatine z sfd czy moze BCaa lub ActivLab Creatine Beta alanine?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Yoha a posiłek

Następny temat

chce urosnac 3-5cm

Spalanie
Polecane artykuły