Szacuny
1
Napisanych postów
44
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3218
Mam obecnie BCAA Hi-Tec, myślałem że 1g proszku na kg, a w takim razie licząc na 90kg wagi ile to będzie g? To w końcu nie wiem jak robić- jak radzi MajkelTSW czy anubis84?
Szacuny
0
Napisanych postów
198
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2291
Byłby ktoś tak miły i odpowiedział mi na moje pytanie które jest dwie strony wcześniej mianowicie chodzi mi o dawkowanie blackmamby na redukcji przy treningach kb dodając do tego jabłczan krety
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
black mamba powinna już kopnąć bez dodatkowej porcji kofeiny jak już kaps będzie słabł to dla oszczędnosci mozesz dać kapsa kofeiny zamiast kolejnej mamby , kreatynę dawaj codziennie 4 kapsy.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
198
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2291
Dziękuje ci Anubisie mam jeszcze pytanie nie powinno być problemów przy tych treningach kicka , są one dość intensywne jeżeli chodzi o wydolność organizmu nie powinienem się przepalić przy odpowiedniej diecie i regeneracji? chciałbym jeszcze dodać do tego bcaa żeby trochę zabezpieczyć mięśnie
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
48
Witam,
czy można spożyć w jednej porcji kreatyne trec cm3 (kaps) z białkiem FA Whey? Chodzi mi o porcje z rana i po treningu.
Od razu druga sprawa. Chodzę na siłownie około godziny 11 - 12. Czy stosowanie porcji cm3 w tak krótkich odstępach czasu (pobudka 9, przed tr i po) jest minusem? Czy raczej małe ma to znaczenie?