Szacuny
2
Napisanych postów
387
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
6719
tak carbo+bialko dlatego ze mam wiecej jak 45min do domu, aa na noc jem posilek mianowci 200g twarogu poltlustego lecz rano budze sie glodny i to tak jak bym wgl nic nie jadl;x aa wczesniej jak prolonga np ladowalem to bylo rano ok dlatego chce to zastapic, hmm a rszta/?
Szacuny
2
Napisanych postów
387
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
6719
wlasnie zjadlem 200g twarogu i zob za 40min wypilem serwatke i spac;) zob efekt jutro;) aa po trenie bcaa i eaa i carbo i mysle bedzie spoko;) aa pytanko mam czy stosowal ktos z was omega 3 z IHS ? czy lepiej trec lub olimp?
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
691
Witam, mam pytanko odnośnie wyboru kreatynki, bo chciałbym sobie zrobić cykl i zastanawiam się jaką kreatynkę wybrać, bo już ćwiczę ponad 3 lata, i miałem już 4 cykle na kreatynie mono z olimpu, i nie wiem czy przejść teraz na jabłczana np: CM3, do tego chciałbym jeszcze jakiegoś gainera, i jak uważacie czy lepsza dla mnie będzie mono czy jabłczan, z góry dzięki za odpowiedź
Szacuny
213
Napisanych postów
22991
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
173464
Jak próbowałeś monohydratu to dla odmiany teraz możesz jabłacznu, niektórzy nie widzą żadnej różnicy a niektórzy preferują właśnie daną formę kreatyny.
Z gainerów mass xxl, mass activator
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
Szacuny
0
Napisanych postów
90
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2449
Witam, zakupilem tak bardzo ostatnio zachwalany chlorowodorek kreatyny. Niestety na opakowaniu jest tylko zalecana dawka, ale nie wiem kiedy najlepiej brac. Ktoś pomoże?