Zakwaszenie organizmu powstaje na skutek jedzenia mocno zasadowych produktów (odwrotna reakcja organizmu), są to właśnie m.in. słodziki, cukier, biała mąka, mięso, alkohol, czekolada itd. Odwrotny efekt uzyskujemy jedząc kwaśne produkty (w praktyce wszystkie owoce, warzywa, ostre przyprawy itd). Trzeba utrzymać równowagę między tymi produktami - a [...]
No widzisz faka Donio maka Młody nie jest dupny ale dobrze kombinuje szkoda ze teraz cykl z kretek kombinuje bo bym skorzystal "Sztuka to byc w tym sporcie czysty jak ampułka propinicum..!!!"
taa, wypowiedzi Młodego są logiczne. Myślę,że dodanie enanu na koniec cyklu ograniczy mozliwosc gino, poniewaz meta bedzie w innym czasie niz prolo Jednak w jednym z postow bling uznał, że w takim układzie prolke lepiej rozpocząc od poczatku czyli od 1 tyg cyklu. Nie uzasadniał tego, jednak on z pewnością zna temat. Również Lifter optuje za [...]
Very thx za info. Troche czasu już minęło i jestem w 5 tyg. Już po mecie - to dobry pomysł wrzucić ja na początku Deka tak jak w planie Enan 1 tydz 100 mg pozostałe 200 i zostało 100 . Chyba jeszcze łykne Donio faka maka "...a nolva sra gdzieś tam po krzakach wokół tej przysadki..." by sweter
Jest dobrze Obwodów nie mierzyłem, to zostawiam sobie na deser po cyklu Waga plus 6 kg przy taki samym poziomie tłuszczu (niewielkim) Będzie lepiej pozdrawiam Donio faka maka "...a nolva sra gdzieś tam po krzakach wokół tej przysadki..." by sweter
Teraz jem praktycznie samo białko i warzywa niskokaloryczne bo kończę VLCD. Na masie będę robił gofry: mąka pełnoziarnista + jaja + białka jaj ;-) Zapomniałem dopisać że są to składniki na 2 gofry ;-) Zmieniony przez - Eltoro_KrK w dniu 2016-08-14 11:46:10
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Ryż biały, płatki owsiane błyskawiczne, późne ziemniaki, mąka typ 500 pszenna , napoje gówniane typu pepsi, cola, jakieś z paczki mięso z kurczaka to jest g**** i wystarczyć spojrzeć na skład.
Oczywiście ze można jeść zupy i nie tylko na redukcji ale również na masie . Najważniejsze żeby dieta była urozmaicona . Zupy mogą stanowić cenne urozmaicenie zdrowego jadłospisu. Wiele zależy od jakości użytych do ich przygotowania półproduktów oraz właściwego zbilansowania. O ile zupy przygotowane na bazie świeżych sezonowych warzyw, [...]
ower -- czytaj uwaznie rozne wypowiedzi ja napisalem ze ceta poniewaz lipny zanbon w dzialaniu jest jak mąka a ceta cos tam dziala czyli ze wszyskich stanozoli to ceta jest najlepsza nie wazne co w niej jest ale dziala jak stanozol a stezenie nikogo nie interesuje czyli wszystoko jest lipa ale cata najlepsza
1.Mąka razowa/pełnoziarnista 2,3. Bułka razowa/pełnoziarnista 4,5. ok Zacznij redukcję z 2700kcal, brakujące kcal podbij tłuszczami. Zaczynasz ze zbyt małego pułapu kcal jak na osobę ważącą 80kg. Jak nie będzie szło to wtedy będziesz obcinał
http://www.nutritiondata.com/topics/processing -tu jest troche o stratach wartosci odzywczych przy obrobce Niechacy odkrylam,ze lekko przypalony omlet z samych jajek smakuje jakby w skladzie byla maka... Kaniola-przyrumienione to leciutko brazowe,nie odbiegajace od skladu w pozostalej czesci jedzonka a spalone to ciemne i zaczynajace byc twardawe [...]
[...] glikemiczny, ale nie można mylić podstawowych pojęć. Przetwarzanie ziarna wiąże się z usunięciem otrębów i rozdrobnieniem środka do postaci mąki. Ponieważ otręby są usuwane, mąka ma białą barwę i jest zubożona w błonnik, witaminy i składniki mineralne, ale to nie znaczy, że składa się z węglowodanów prostych. Nadal głównym składnikiem mąki [...]
Lp. Nazwisko Imię Rocznik Klub Waga ciała Wsp. Wilks'a Nr losowy Wyciskanie leżąc Punkty 1 2 3 Wynik Wilks'a Miejsce Kat.wag. 52 kg open kobiet 1. Mularczyk Paulina 94 UKS Eugen Knurów 45,80 1,3699 57 35 37,5 -40 37,5 51,37125 1 J16 Kat.wag. 56-67,5kg open kobiet [...]