Mnie napisał że może chodzić, biegać, skakać ale nie na maka, także torebka i więzadła w porządku... ale lepiej i tak się upewnić i iść do lekarza. Ma wielkiego siniaka i odczuwa ból... Szkoda że go głowa nie boli, bo tak się urządzić... Zmieniony przez - Dythican w dniu 2012-04-14 13:21:59
potreningowy ryz,duzo miesa,sos,brokul a teraz kawa Egon owsiane,jajca,maka pelnoziarnista,cynamon,banan,wbijaj jaja do miseczki roztrzepujesz dodajesz owsiane,make banana,cynamon mieszasz i na teflon
alex_92 musiałem jakieś sosy pokupować bo zaklepywanie mąką mi sie znudziło sosy różne pudliszki knora i jakieś inne woda z aro Zmieniony przez - phex1337 w dniu 2009-12-17 19:58:34
[...] sklepie 'ze zdrową żywnością' babka zaproponowała mi chleb niby bez polepszaczy i w ogóle cacy,ale coś mi za ładnie wyglądał, więc spytałam czy na pewno nieoczyszczona mąka itp. W końcu powiedziała,że jest słodzony karmelem...opadły mi ręce,heh. Obawiam się,że chleb trzeba samemu nauczyć się piec, wtedy wiesz na 100% z czego jest zrobiony...
z jakiegoś rosołku, może być taki z kostki parę łyżeczek musztardy-ile lubisz- ja używam rosyjskiej, jest bardzo ostra zagęszczasz normalnie mąką, można dołożyć łyżkę śmietany i do tego wkładasz namarynowaną w oliwie i ziołach, podsmażoną pierś i gotujesz aż sos będzie gęsty ja go nawet nie sole ani nie pieprze to samo można zrobić z chrzanem i [...]
[...] zimnej wody (do zageszczenia sosu) pod koniec gdy kurak, czosnek, przyprawa "przeszly sie" i wyglada ok i woda czesciowo wyparowala to dajesz rozrobiona wode z mąka, i dodajesz pieprzu (ja dalem sporo bo lubie na ostro , wszystko na ostro jest najlepsze ) nastepnie mieszajac czekasz az sos zgestnieje i zacznie "bulgotać" [...]
Podaj jego sklad? Prawdziwy razowiec raczej powinien byc ciezki, zbity i twardy. Ten jest raczej miekki, ze zbednymi dodatkami jak karmel, maka pszenna. Moge sie mylic
Oczywiscie masz racje, maka zytnia + niestety pszenna i zabarwiany slodem. Ale ciezko znalesc dobry chleb ktory by byl naturalny a do tego nadawal sie do spozycia przez wiecej niz 1 dzien...dlatego juz choduje zakwase hehe tylko ten specyficzny zapach...podobno musi taki byc (kwas mlekowy chyba sie wydziela)
Na około 1kg serc 1.Odkroić tłuszcz i ujścia żył 2.Przekroić serca na pół i wrzucić do miski 3.Dwa razy wypłukać serca w misce (zimna woda) 4.Wrzucić do garnka, nalać wody tak aby zakryła serca i zagotować 5.Gdy zaczną się gotować odczekać tak 2-3minuty i wylewamy całość wody wraz zawartością "piany"powstałą przy gotowaniu 6.Ponownie wlać wodę do [...]