Inner Armour Anabolic Peak -- nie wiem nie znam PVL Mutant Mass --- wałek, mam, nie uzywam, czuc mąką i widac grodki maki po rozpuszczeniu, brzuch boli po 100 g ale to moze wina inna niz produktu. Universal Gain Fast 3100 PharmaFreak Mass Freak -- sklad dobry Jednak ja bym polecil kupic carbo z bialkiem i sobie mieszac jak ci sie podoba.. wiesz [...]
Mam to samo zdanie, może poza pierwszą walką i tą w której walczył ten młodziutki czech(co po low kickach nie dal juz rady) naprawde wysoki poziom i super się oglądało. Walka wieczoru troszke mnie zaskoczyła bo była wcześniej a akurat mnie nie było w domu i obejrzałem Maka od 2 rundy dopiero. Szkoda, że nie walczyłeś pozdrawiam
kazda maka sie nadaje do robienia chleba na zakwasie ale w angielskich sklepach jest slaba boka najlepiej zobacz w polskim sklepie zytnia 500-1000 bedzie dobra
im bardziej przetworzony tym ma wyższy IG jak napisałeś ale to nie główny powód, o wiele bardziej ważna jest kwestia zdrowotna, chleb biały poprzez swoje przetworzenie jest pozbawiony witamin, błonnika i minerałów. Biała mąka = biała śmierć . Ogólnie nic nie przemawia za tym aby owy chleb biały jeść.
W prawym górnym rogu jest wyszukiwarka , poszukaj , na pewno coś znajdziesz :-) |W razie czego są zamienniki tych składników np. mleko krowie można zastąpić roślinnym , pszenice inną mąką bezglutenową a jaja bananem bądź siemieniem , kombinuj :-)
Mażda mąka w drobnym rozdrobnieniu będzie podobna, i będzie to produkt wysoce przetworzony, jak już to wybieraj mąki z przedziału powyżej 1500, ale znowu to zależy też do czego to będziesz używać, mnie np naleśniki z 1500 nie wychodzą i się nie przejmuje i robię np miksa, ryżowa, owsiana i gryczana. No i co masz na myśli pod stwierdzeniem zdrowa?
[...] zwykła pszenica, tylko całkiem inne zboże należące do tej samej rodziny (poczytaj w necie) - różni się smakiem , wartością odżywczą, ilością i rodzajem glutenu (przez to mąka z niego jest cięższa w obróbce, niż zwykła pszenna). Najlepiej spróbuj kupić taką mąkę, tylko o wysokim typie i zobaczysz, jak to wygląda... Ja podobnie jak anubis84 nie [...]
/SFD/2016/12/17/b403cfd955ae4b9bbbff4a6d412213af.jpg Mam taką mąkę orkiszową jak na zdjęciu powyżej. Czy taka mąka jest ok? Bo nie jest na niej napisane, jaki ma typ.
Jako produkt sam w sobie z dziedziny słodzonych płatków zbożowych rzeczywiście są całkiem nieźle. W skład ich wchodzi w 91 procentach mąka owsiana pełnoziarnista i niewielki dodatek cukru, więc całkiem ok. Poza tym, możesz również zwrócić uwagę na płatki Allnutrition Crunchy Flakes with Cinnamon: [...]
cześć Micen na pewno wiesz o czym mówię, przecież zakuu swymi wypowiedziami przygnebia... Najpierw się pyta o jakis cykl, a następnie oczekuje odpowiedzi ile mu pójdzie na sucho i ile ma czekać (sic!).Dużo nauki o kulturystyce przed Tobą zakuu. Moim zdaniem w dziale doping nie powinieneś zaczynać swej edukacji. A my Micen porozmawiamy wkrótce o [...]
Mąka kukrydziana też jakaś super nie jest ale jeśli wszystko w bilansie kalorycznym i proporcjach makroskładników gra to nie powinno być problemu. Ps na przyszłość takie pytania zadawaj w dziale odżywianie