SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 16

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 201600

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
a co się stanie z ''zmarnowaną częścią'' wyparuje ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
trudno oceniać czy się zmarnuje czy nie, każdy organizm ma inne moce przerobowe ale 3g to troszkę sporo.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
znaczy chodziło mi o słowo ''zmarnuje się'' które mi nie pasuje, po prostu nadmiar zostanie wykorzystane w trochę innym szlaku metabolicznym niż budulcowym jeśli nadmiar ( fermentacja, np. czy ketokwasy, białkomocz to już choroba )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Podbijam białko do max 3g/kg bo często jestem po prostu głodny. Podbicie tłuszczy pomagało ale waga już tak nie spadała, praktycznie stała w miejscu. Przy 3g białka na kg czuje sie dobrze, nie jestem głodny i spada waga więc będę sie tego trzymał mimo wszystko. Gdy zaczne podbijac kcal, to tylko z węgli i tłuszczy bo jak widać jest z czego podbijać, ale na spokojnie po 200-300 kcal - obserwując przy tym organizm i to co pokaże waga ;] .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2448 Napisanych postów 24179 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 402513
na redu jeszcze z tym bailkiem ale na masie spokojnie zmniejsz, zbyt wysoka ilosc moze utrudnic wzrost wagi, choć i na redu zbyt wysokie ilosc bialka potrafia ja utrudnic/spowolnic
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
We wrześniu juz bede myślał o stopniowym zwiększaniu kcal, więc wezme te rady do siebie ;] dziekuje za pomoc .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 68 Wiek 24 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2908
Czy oliwa z winogron to zrodlo kwasow omega 3 ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2448 Napisanych postów 24179 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 402513
nie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 18 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1135
Witam . Ostatnio będąc w sklepie zauważyłem mąkę gryczaną. Czy mogła by taka mąka zagościć na stałe w mojej diecie jako źródło węglowodanów?
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ile czasu redukcja??

Następny temat

Dieta na redukcje pomoc

WHEY premium