SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 16

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 199182

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11145 Napisanych postów 51525 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Yup, surowe . Hm za 'ciężki' jest ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 298
Surowe białka są niezdenaturowane, mają nienaruszone struktury, słabo je trawimy, ok. 50 % podobno więc warto coś z tym zrobić, denaturacja białke jaj zachodzi juz w 55 stopniach, ale ja bym sie nie bawił tylko po prostu je ugotował lub ściął na patelni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 298
a tak to spoko :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11145 Napisanych postów 51525 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Bardzo mi smakuje, ku mojemu zdziwieniu. Myślałem, że będzie takie 'masło maślane' a tu nie :) . Zdrowe, smaczne i dobre wartości odżywcze więc mi pasuje :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 690 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 18859
Czy przechodząc z masy na redukcję mogę zrobić tak ,że ,np. jem pod koniec masy 4200kcal i po prostu zaczynam od tego ciąć kcal powiedzmy 200kcal/tydzień i patrzę na wagę/lustro czy raczej powinienem obliczać sobie zapotrzebowanie i od tego ciąć kcal??

Bo ciężko wyliczyć zapotrzebowanie jak się już trochę ćwiczy bo na pewno nie będzie ono takie jak z wzoru a może być dużo wyższe.

Dodam ,że chodzi mi o wolną redukcję bez utraty mięśnia taką żeby robić jeszcze chwilę progres w masie schodząc kaloriami w dół.

Kto pyta, nie błądzi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2437 Napisanych postów 24162 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 401975
ja bym nie bawil sie w obliczanie na nowo ale ucial wiecej niz te 200, daj od razu co najmniej z 500 albo i wiecej
...
Napisał(a)
Usunięty przez flex1976 za pkt 5 regulaminu
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 199 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1314
...
Napisał(a)
Usunięty przez flex1976 za pkt 5 regulaminu
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 199 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1314
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 690 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 18859
wincol
ja bym nie bawil sie w obliczanie na nowo ale ucial wiecej niz te 200, daj od razu co najmniej z 500 albo i wiecej


Czyli ciął byś 500kcal na początku i później 200 kcal co powiedzmy 2 tygodnie?

Kto pyta, nie błądzi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 150 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 24384
Witam, zawsze kupuje chleb z Biedronki Just Fit, a dzis w Tesco natknolem sie na ten, pisze ze 100% razowy na zakwasie. Martwi mnie ze jest lzejszy i jasniejszy od tego z Biedronki. Jakies opinie zdanie? Pozdrawiam.

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ile czasu redukcja??

Następny temat

Dieta na redukcje pomoc

Wiecej