no to tak jak pisałem u mnie, twoje ciężary dla mnie równają się w chwili obecnej śmierć pod sztangą
mam pytanko
J.M.Press
cóż to za ćwiczenie:)?
i do wiosła, przy wiosle hantlem, wogóle nie czuje własnie takiej pompy, to ok? staram się technike trzymać, więc nie wiem czy cos zle robie:)? moze jutro coś poczuje xD
Bartwal, komibujesz, gorzej niż ja.
uspokój się, wyluzuj, wszystko przyjdzie z czasem, po co ci te lipne młotki? na podciąganiu wąsko lepszy biceps wyrobisz, bo to ciężkie ćwiczenie, a nie jakieś różowe hantelki złapiesz i zrobisz młotki sobie xD
nie masz nigdzie tam w domu jakiejś belki? ja mam takie które dom podrzymują, jak nie miałem drążka to się na nich podciągałem xd
a jak gadacie o diecie i węglach, to ja dodam że strasznie lubie węgle
ale niestety musze troche je przyciąć bo jakiś taki hmmm wypchany? nie wiem jak to nazwać, się czuje:)

mam pytanko
J.M.Press
cóż to za ćwiczenie:)?
i do wiosła, przy wiosle hantlem, wogóle nie czuje własnie takiej pompy, to ok? staram się technike trzymać, więc nie wiem czy cos zle robie:)? moze jutro coś poczuje xD
Bartwal, komibujesz, gorzej niż ja.
uspokój się, wyluzuj, wszystko przyjdzie z czasem, po co ci te lipne młotki? na podciąganiu wąsko lepszy biceps wyrobisz, bo to ciężkie ćwiczenie, a nie jakieś różowe hantelki złapiesz i zrobisz młotki sobie xD
nie masz nigdzie tam w domu jakiejś belki? ja mam takie które dom podrzymują, jak nie miałem drążka to się na nich podciągałem xd
a jak gadacie o diecie i węglach, to ja dodam że strasznie lubie węgle