mój DT->http://www.sfd.pl/Autopsy_Exercises_in_Extremity/cel_600kg_w_TS-t681885-s6699.html#eot
Powerlifting is an external view of how pissed off I really am at the world- Kirk Karwoski
...
Napisał(a)
Venc1Lq-przeczytałem. Przemyślę i odpiszę dziś/jutro.
...
Napisał(a)
Autopsy
a znasz jakis trening na sile w wl w ktorym sa jakies cwiczenia na skos tez? :D
a znasz jakis trening na sile w wl w ktorym sa jakies cwiczenia na skos tez? :D
...
Napisał(a)
Shitman-wtedy co mówiłem,żebyś ogarnął lepiej trening,chodziło przede wszystkim o wejście na większe ciężary,mniejszą ilość powtórzeń, unikanie upadku mięśniowego jak ognia i technika,technika,technika. Ty masz mega moc,tylko to trzeba wszystko doszlifować.
Możesz robić skos jako ćwiczenie asystujące,bądź dać na to osobny dzień. JA bym proponował WL x2 w tyg i skos+trices x1 w tyg, podpinasz pod to resztę partii raz w tyg(bo wiem,że TY tak lubisz) i wszystko będzie szło lux.
Możesz robić skos jako ćwiczenie asystujące,bądź dać na to osobny dzień. JA bym proponował WL x2 w tyg i skos+trices x1 w tyg, podpinasz pod to resztę partii raz w tyg(bo wiem,że TY tak lubisz) i wszystko będzie szło lux.
mój DT->http://www.sfd.pl/Autopsy_Exercises_in_Extremity/cel_600kg_w_TS-t681885-s6699.html#eot
Powerlifting is an external view of how pissed off I really am at the world- Kirk Karwoski
...
Napisał(a)
wl 2x i skos+tric, fajne to sie wydaje :D
z tym ze jedno wl musialoby byc mega lajtowe bo po zwyklym trenie klatki to zakwasy 4 dni mam
napisz jakbys to widzial tzn jakie cwiczenia na klatke powt i progresja
reszte parti to se wsadze tam gdzie bd miejsce i czas
z tym ze jedno wl musialoby byc mega lajtowe bo po zwyklym trenie klatki to zakwasy 4 dni mam
napisz jakbys to widzial tzn jakie cwiczenia na klatke powt i progresja
reszte parti to se wsadze tam gdzie bd miejsce i czas
...
Napisał(a)
e tam, daj sobie tylko WL i bicka i olać resze
a tak serio to powodzenia:)

a tak serio to powodzenia:)
...
Napisał(a)
Shitman-Twój trening pod ławę mógłby wyglądać tak:
PON
zaczynasz od 87,5% maksa
5-7s po 2-3p,pierwsze powtórzenie w każdej serii zatrzymane,co tydzień dokładasz 2,5kg,jak dochodzisz do załamania zaczynasz trening od początku zwiększając ilość powtórzeń lub serii
ŚR
Skos-wysoki,powyżej 30*,łokcie blisko tułowia + obciążone dipsy z połową zakresu,tak by jak najmocniej pracował triceps
tutaj nie wiem jaki schemat przyjąć,może być i 10p x3s,ale warunek żebyś miał ze 2-3p zapasu w każdej serii,bo inaczej będzie zajazd piersiowego
PT
zaczynasz od 80% maksa 5s po 5p,każde powtórzenie w każdej serii zatrzymane, co trening do każdej serii +2,5kg,jak dojdziesz do końca progresu usuwasz 2s i ciągniesz dalej,później powtarzasz cały cykl z większą ilością serii
PON
zaczynasz od 87,5% maksa
5-7s po 2-3p,pierwsze powtórzenie w każdej serii zatrzymane,co tydzień dokładasz 2,5kg,jak dochodzisz do załamania zaczynasz trening od początku zwiększając ilość powtórzeń lub serii
ŚR
Skos-wysoki,powyżej 30*,łokcie blisko tułowia + obciążone dipsy z połową zakresu,tak by jak najmocniej pracował triceps
tutaj nie wiem jaki schemat przyjąć,może być i 10p x3s,ale warunek żebyś miał ze 2-3p zapasu w każdej serii,bo inaczej będzie zajazd piersiowego
PT
zaczynasz od 80% maksa 5s po 5p,każde powtórzenie w każdej serii zatrzymane, co trening do każdej serii +2,5kg,jak dojdziesz do końca progresu usuwasz 2s i ciągniesz dalej,później powtarzasz cały cykl z większą ilością serii
...
Napisał(a)
hmm tylko zeby takim planem jechac to pasuje z 5x w tyg cwiczyc
w roku szkolnym moge max 4
moze pon wl to 87,5%, pt skos+tric daloby rade? :D
hmm
albo moze
pon wl 5x5, skos, rozpietki+tric
pt wl 5x5
kurde musze coś wymyslic zeby szla i sila i masa
Zmieniony przez - shitman_xD w dniu 2011-08-28 13:41:21
w roku szkolnym moge max 4
moze pon wl to 87,5%, pt skos+tric daloby rade? :D
hmm
albo moze
pon wl 5x5, skos, rozpietki+tric
pt wl 5x5
kurde musze coś wymyslic zeby szla i sila i masa

Zmieniony przez - shitman_xD w dniu 2011-08-28 13:41:21
...
Napisał(a)
Autopsy
Dzięki za rady. Zaraz biorę się za układanie planu. Podsunąłeś mi fajne pomysły.
Ogólnie, nie zrobie idealnie tak jak mówisz, ale mam pare pomysłów.
Sog, raczej nie wejdzie ;/
Dzięki za rady. Zaraz biorę się za układanie planu. Podsunąłeś mi fajne pomysły.
Ogólnie, nie zrobie idealnie tak jak mówisz, ale mam pare pomysłów.
Sog, raczej nie wejdzie ;/
Trening bez nóg, to jak seks bez orgazmu.
...
Napisał(a)
Venc1Lq- luz
shitman_xD- masz 2 opcje na 4 dni
PON-WL "87,5%",jak niedosyt to 1 ćwiczenie na martwy punkt
WT-Plecy,bic i inne pierdoły
CZW-Skos,Dips,jak czujesz niedosyt,to na koniec WL dynamikę
PT-Nogi,brzuch,pierdoły
LUB
PON- "WL 87,5%", brzuch,przedramię i takie tam "szlify"
ŚR- SKOS+dipsy, plecy bez ciągu
PT- WL 80%
SB- SQ,MC, +po 1-2 asystujące(syzyfki i GHR) na luzie, brzuch

shitman_xD- masz 2 opcje na 4 dni
PON-WL "87,5%",jak niedosyt to 1 ćwiczenie na martwy punkt
WT-Plecy,bic i inne pierdoły
CZW-Skos,Dips,jak czujesz niedosyt,to na koniec WL dynamikę
PT-Nogi,brzuch,pierdoły
LUB
PON- "WL 87,5%", brzuch,przedramię i takie tam "szlify"
ŚR- SKOS+dipsy, plecy bez ciągu
PT- WL 80%
SB- SQ,MC, +po 1-2 asystujące(syzyfki i GHR) na luzie, brzuch
...
Napisał(a)
ta 1 wersja fajna
jak bede mial juz plan lekcji to wtedy się dokladniej pomysli
jak bede mial juz plan lekcji to wtedy się dokladniej pomysli
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dobry plan na masę...?
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8