Szacuny
10
Napisanych postów
1489
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13806
5x5 z procentami (z postu Senegrotha) ćwiczyłem i szybko stanąłem z obciążeniem, programy z procentami na dany dzień się delikatnie rzecz ujmując nie sprawdzają (przynajmniej w moim wypadku)
Szacuny
0
Napisanych postów
201
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3631
U mnie z kolei program 5x5 sprawdza się bardzo dobrze- pomijam WL które trenuję pod zawody innym systemem, w listopadzie zacząłem 5x5 i niedlugo kończę całą rozpiskę 17-tygodniową i wszystko wykonałem w 100%. Nie wiem Autopsy jak to zrobiłeś (gdzieś mi się kojarzy że pisałeś że stanąłeś na 4 tygodniu?) Przecież tam jest dopiero 80% MAXa? I to na dodatek trenowałem na sucho do 12 tyg, trzymając dietę i starając się wysypiać. Moim zdaniem plan bardzo dobry, jeśli się nie rzuca na niego z wielkimi ciężarami od początku, tylko organizm się co tydzień stopniowo adaptuje do coraz większych ciężarów i te kolejne maksy jakoś tak niezauważalnie pękają :)
Szacuny
7
Napisanych postów
202
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
36833
Nadinterpretujesz Autopsy.. Ja też na tej rozpisce od Senegrotha nic bym nie zrobił, co wcale nie znaczy że programy liniowe z procentami na mnie nie działają.