Ale dipsy to łądnie ciśniesz muszę przyznać ;D
Autopsy, wiesz co. Juz trochę ochłonąłem i stwierdzam, że nie ma sensu żebym sie pchał w treningi o takiej intensywności, skoro ja siłowo jestem na poziomie praktycznie zerowym. Postanowiłem jednak że dalej będę ciągnał redukcję i nie będę kombinował. Bo w moim przypadku nei ma to sensu.
Pomógłbyś ułożyć jakieś push/pull albo push/pull/legs?
bo nie mogę znaleźć nigdzie artykułu porządnego o tym rodzaju treningu.
PUSH
1. przysiady ze sztangą
2. wyciskanie stojąc
3. dipsy
Co jeszcze dorzucić? I po ile serii?
PULL
1. martwy ciąg
2. podciąganie na drążku
3. uginanie ze sztangą stojąc
I co jeszcze?
No i kiedy walnąć aeroby, od razu po treningu 20minut trzasnąć, czy mógłbym w dni nietreningowe jakieś interwały? Tylko czy to nie zakłóci regeneracji.
Sorry za ten spam. :/
Edit: Znaczy ile serii w ćwiczeniach poza mc i przysiadem. Bo w nich będę stosował rampe.
Tak jak w FBW?
Zmieniony przez - Venc1Lq w dniu 2011-09-07 21:53:01
Autopsy, wiesz co. Juz trochę ochłonąłem i stwierdzam, że nie ma sensu żebym sie pchał w treningi o takiej intensywności, skoro ja siłowo jestem na poziomie praktycznie zerowym. Postanowiłem jednak że dalej będę ciągnał redukcję i nie będę kombinował. Bo w moim przypadku nei ma to sensu.
Pomógłbyś ułożyć jakieś push/pull albo push/pull/legs?
bo nie mogę znaleźć nigdzie artykułu porządnego o tym rodzaju treningu.
PUSH
1. przysiady ze sztangą
2. wyciskanie stojąc
3. dipsy
Co jeszcze dorzucić? I po ile serii?
PULL
1. martwy ciąg
2. podciąganie na drążku
3. uginanie ze sztangą stojąc
I co jeszcze?
No i kiedy walnąć aeroby, od razu po treningu 20minut trzasnąć, czy mógłbym w dni nietreningowe jakieś interwały? Tylko czy to nie zakłóci regeneracji.
Sorry za ten spam. :/
Edit: Znaczy ile serii w ćwiczeniach poza mc i przysiadem. Bo w nich będę stosował rampe.
Tak jak w FBW?
Zmieniony przez - Venc1Lq w dniu 2011-09-07 21:53:01
Trening bez nóg, to jak seks bez orgazmu.