RYBA - jak ja przyrzadzic, smazyc? Kurde inaczej nie potrafie. No chyba, ze mnie nauczysz GRILLUJ PARUJ GOTUJ W OSTATNIEJ KOLEJNOSCI SMAZ:) DAJESZ PRZYPRAW DUZO(SóL PRZYPRAWE DO RYB,PAPRYKE SLODKA..ITP ITD MOZLIWOSCI MASZ DUZO)PRZYPRAWIASZ WEDLUG GUSTU I SMAKU WKLADASZ RYBKE DO PIEKARINKA BADZ GOTUJESZC NA PARZE(GRILUJESZ) I RYBKA JEST IDEALNA - [...]
8/09 Dom, praca...katalog Ikea. %-) Skończyło się nam to zaganianie i powoli nie ma co robić, nawet mimo dużej ilości pracy po prostu się nudzę. Mam nadzieję, że jak zaczną się szkolenia od października to wyjazdami trochę tą nudę zabiję. :-) Trening: Wolne. Dieta: Zrobiliśmy gar pomidorówki i tak ją chłeptałem cały dzień. Przepis bez żadnej [...]
[...] tą pasta tzn nie róbcie od razu zapasów bo ja raz kupiłem tą i tą i były zaj**is... ;) a następnym razem (pewnie jakaś lewa partia) nie dało się tego zjeść, coś jak roztwór solny z koncentratem pomidorowym (sama sól), ale potwierdzam w Auchanie jest w ciągłej sprzedaży i paprykowa(czerwona) lepsza od gulaszowej. Ceny jak napisał kolega wyżej - [...]
kurki wiejskie są bardziej szczęśliwe. ;-) 250g twarogu + 150g łososia + pęczek-dwa szczypioru drobnego, jogurt naturalny, pieprz, sól, nic więcej nie trzeba bosmak zaj**isty.
Choć dziś był dzień świąteczny ( i siłownia była niestety nieczynna), mogę dzień zaliczyć do dobrych dietetycznie i treningowo. Zdjęcie posiłku nie nadaje sie może do książki kucharskiej-hehe, ale liczy się skład ;p NISKOWĘGLOWODANOWY - OSTATNI POSIŁEKZIELONE SZALEŃSTWO 200gr szpinaku 5 białek 10g otrębów 15g pestek dyni sól,słodzik ....MNIAM [...]
http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,65417200,173033939,7857170,0,28350,forumeu.html DO POLAKOW SLUCHAJCIE MOWI EMIGRANT Moja teoria o emigrantach. Zacytuje WAM slowa pewnego emigranta z Dublina Emigranci to są własnie Prawdziwi Polacy - Patrioci, to jest prawdziwa sól tej ziemi!!! Wyjechali gdyż nie chcieli kolaborować z reżimem od 20 [...]
[...] białek wiekszosci firm za 1 kg nie odbiega od ceny Ostrowii zbyt duzo. A smaki i witaminy ktore sie dodaje to drugorzedna sprawa i dobry ziemniak smakuje nawet sam dobrze a sol i pieprz czy masło to mozna dodawac osobno. Bez napinki ale nie dawajcie takich wypocin bo i tak Ostrowia nie zniknie z rynku - obniżcie marże to beda ludzie kupować inne [...]
1.Nazwa: Devillab-virus 2.Rozpuszczalność: 5/5 3.Pompa: 3/5 4.Pobudzenie: 3/5 5.Ogólne odczucia: Smak tak ohydny, że prawie puściłem pawia. Kto pił sól gorzką ten ten będzie wiedział jakie to niedobre %-) Co do działania - pompa chyba ciut większa niż zwykle, ale bez szału. Pobudzenie hmm...całkiem ok. Trening wszedł fajnie z samego rana pomimo [...]
moja mama kaczkę przyprawia solą, pieprzem i majerankiem ale takim z ogródka ususzonym a do środka daje mięso mielone - szynkę albo jakiś inny kawałek wieprzowiny i do tego też tylko sól, pieprz, majeranek i nie jestem pewna czy cebuli nie daje - i wychodzi zayebista!!!
natasha, jak sie upiecze jako sos, czy w trakcie pieczenia? Dynia - standard: sol, czosnek nieobrany, rozmaryn i tymianek (ziol nie za duzo) i troche oliwy. Na tacke i wsio :-)
Jak dla mnie boskie ;) mielę filety (morszczuk,miruna), dodaję 2 całe jaja, smazoną na maśle cebulę i czosnek, sól, pieprz i mieszam. Potem mąka, znowu mieszam. Na koniec daję curry lub paprykę słodką - smak dominujący. I na patelnię rozgrzaną - koniecznie przykryć aby "doszły" na średnim ogniu. I gotowe ;)
Ok, dziękuje wam bardzo za porady. Muszę trochę jeszcze doczytać, i zdecydować, czy zwiększyć tłuszcze i LC, czy ograniczyć je do 100 gram a podbić węgle. Jeśli chodzi o nabiał, to lubię a mój organizm dobrze go toleruje. Spożywam go naprzemiennie, wczoraj było sporo, to dziś praktycznie śladowe ilości. Dzisiaj na obiad wpadło o to takie danie. [...]