SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

sol

  • Trzeba by jeszcze całe zwazyc po upieczeniu :) Ciekaw jestem jak takie rzeczy liczy Sol Zmieniony przez - diwadek w dniu 2015-10-31 20:36:01

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-31 20:35:02 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • sol jakie enzymy i priobotyki polecsz najbardzej? bo troche pewno masz ich przetestowanych

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-02 09:32:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sol a jakie miałbyś zdanie na temat innego połączenia na gbc tzn. klatka barki tric / plecy bic / nogi Widziałem że na redu robiłeś wszystko po razie w tygodniu tak?

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-04 13:48:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sol a jakie miałbyś zdanie na temat innego połączenia na gbc tzn. klatka barki tric / plecy bic / nogi Widziałem że na redu robiłeś wszystko po razie w tygodniu tak? Tak,robiłem 3x/week. Partia raz w tygodniu. Najbardziej optymalnie jest robić jak w oryginale, ja w 90% muszę kombinować, gdzie nie zawsze to się sprawdza. Z tym że na redukcji [...]

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-04 14:19:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sol lecąc gbc jak rozgrzewałeś się przed właściwymi seriami? I masz moze jakieś koncepcje czym zastapic prostowanie na ławce rzymskiej?

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-07 14:48:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sol, a jak Ty liczysz makro produktów, których składników nie znasz: np bułki do hotdogow, czy do burgerów? No chyba ze kupujesz jakieś specjalne :-) znam nie znam chleba

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-08 17:58:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sol, a jak Ty liczysz makro produktów, których składników nie znasz: np bułki do hotdogow, czy do burgerów? No chyba ze kupujesz jakieś specjalne :-) Na ich opakowaniach zawsze są tabelki makro.

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-08 18:01:15 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sol, a mam takie pytanie. Wiele zabiegów, które stosujesz w swoim systemie żywienia (mam na myśli całokształt) zmierza w kierunku poprawy wrażliwości insulinowej co jak wiadomo jest kluczem w budowie masy czy redukcji. Co zatem sądzisz o strategii żywieniowej 5/2 i jej wpływie na insulin sensitivity?

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-08 23:21:00 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sol, co wrzucasz na poprawę pracy jelit ? Na trawienie o ile dobrze pamiętam wrzucasz betainę hcl ?

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-11 19:24:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • W święta (oby) będzie trochę luzu to mam zamiar przyjrzeć się dokładniej twoim materiałom. Od stycznia spróbuję ruszyć z "IF based on Sol's magic diet" %-) Będę bogatszy o kolejne 4 miesiące doświadczenia w dobieraniu składników, myślę że to będzie dobry czas na zmiany.

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-15 19:58:17 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • W święta (oby) będzie trochę luzu to mam zamiar przyjrzeć się dokładniej twoim materiałom. Od stycznia spróbuję ruszyć z "IF based on Sol's magic diet" %-) Będę bogatszy o kolejne 4 miesiące doświadczenia w dobieraniu składników, myślę że to będzie dobry czas na zmiany. moje całe Magic diet opiera się głownie na tym co Wam wysłałem to oczywiscie [...]

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-15 20:40:57 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Wojtek bardzo mądrze napisałeś : " Dieta i sport musza byc ważne i iść w parze, ale nie moga zdominować naszego zycia. " Sol, warzyw nie wliczasz bo znikome ilośći kcal czy po prostu dla wygody ? Bo nie ma się co oszukiwać, im mniej liczenia tym lepiej :-D Zastanawia mnie jedno, skoro nie liczysz białka, to skąd wiesz ile białka z prochu [...]

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-16 05:54:15 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sol ile robiłeś obwodów w gbc?

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-16 13:58:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sol a jak pośladki przy pull-through bo w zamyśle to ćwiczenie pośladkowe ?

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-19 11:04:26 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Skończ ćpać PW Sol ja Cie proszę!!! O kur.... już dawno się tak nie uśmiałem :D :D :D :D

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-20 11:20:17 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sol - "to co bylo do przewidzenia i chyba nawet pisalem na poczatku do 250g ww i typowo 3 poislki po treningu nie spodziewalem sie zmian po przekroczeniu 300g ww i dodaniu ww podczas treningu nastapil skok i prawdopodobnie od tej chwili kazda zmiana w menu = skok wagi " Czizas, ale Ty masz wycyrkulowany organizm że aż takie małe róznice wyczujesz [...]

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-20 13:42:49 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sol znowu mam pytanko odnośnie GBC. Nie wiem czy się zdażyło Tobie załozyć za dużo. Jeżeli tak to jak sobie radziłeś? Mi jedynie przychodzi do głowy dropset w danej serii.

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-21 09:10:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sol ile puszek tej fasolki zjadasz w miesiącu ?;-) Teraz mało, dwa razy w tygodniu jak zjem po 150g to jest dobrze. Na redu jakoś ze 3 x więcej, pucha szła na 2-3 dni. Teraz pucha na tydzień,może więcej Zmieniony przez - solaros w dniu 2015-11-26 21:55:06

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-26 21:53:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • zaw: % ZDS Wartość energetyczna : 378 kcal 19 % Tłuszcz 8,2 g 12 % - w tym nasycone 5,0 g 25 % Węglowodany 26 g 10 % - w tym cukry 8,6 g 10 % - w tym poliole 16 g Białko 50 g 100 % Sól 1,1 g 18 % tylko takie jest info

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-28 20:03:12 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Abstrah**ąc od KSW, ja czekam na 12.12.15. McGregor vs Aldo. Ty Sol z Irlandii, nie? Tam McGregora to jak Boga traktują chyba :D

    Odpowiedzi: 17286 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-11-29 20:30:16 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)