[...] filet z indyka ,teraz polędwiczka wieprzowa - więc mięska nie typowo na 'gulasz' a jednak i tak kruchutkie i pyszne. Poza stertą warzyw, które trochę podsmażam (cebula, pieczarki, papryka) lub wrzucam do gara z wodą (i resztą rzeczy np. włoszczyznę, czy same marchewki) to mięsko kroję na mniejsza kawałki -> wrzucam na rozgrzaną patelnię na [...]
[...] sól i pieprz Przyrządzenie: Boczek i wołowinę pokrojić w kostkę. Boczek usmażyć na oliwie. Zdjąć z patelni, na tym samym tłuszczu usmażyć następnie pokrojone cebulki, pieczarki oraz mięso. Mięso przełożyć do rondla, dodać ohbrany i przeciśnięty przez prasę czosnek. Dodać również liście laurowe, tymianek oraz koncentrat pomidorowy [...]
[...] ilość pomidora, bo dałam więcej. /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/41a4b35a8d53475ebf75908ff11ac434.png Warzywa łącznie będzie 800 gram, w tym oprócz podliczonych w misce: sałata, cebula, por, szczypiorek, fasolka szparagowa, pieczarki. Treningu jutrzejszy - 28.02.2012r. Ostatni wtorkowy basen. Zmieniony przez - Dotkazoz w dniu 2012-02-27 23:10:09