Ale temat poruszyliscie...cieszmy się że żyjemy, cieszmy się z tego co mamy, cieszmy się że możemy isć do maka cos op******ic:p i cieszmy się że nie j**ła nas jakas bomba albo kometa...że nie mamy tasiemca, ze nam rogi nie rosna, ze nie mamy trzeciej nogi...a ze teraz jest chemi nawet w pomidorze, a czy umrzemy z cukry czy z fajek jeden grzyb tak [...]
I znowu się zaczyna,dopiero co otworzyłem suple ,jeszcze nie wziąłem a już czuję jak działają ...... I to się już chyba u mnie nie zmieni.Nawet jeśli faktycznie mąka będzie w środku.
Wodka moze również smakowac. I wcale nie oznacza ze mamy problem. Bo to samo można powiedzieć jak nam smakuje burger z maka. Ze mamy problem. Nie każdy kto pije alkohol jest alkoholikiem. Jak i nie każdy kto je w maku ma problemy z dieta/ nadwagą. Zmieniony przez - solaros w dniu 2016-11-25 16:22:39
Porównanie z makiem nietrafne imo;) Wódke jednak pije się w celu innym niż smak;) A do maka idziesz dla smaku;) Chociaż może jedni piją dla smaku a inni dla nayebania się. Ja sam nie piję w ogóle właśnie dlatego, że mam podejście typu "musi smakować"%-)
zubrowka bez popity jest ok, tak samo jak finlandie smakowe, kiedys kumpela kupila jakas orzechowa wode to szkoda bylo czymkolwiek popijac taki smak i tak wchodzila :-D a pije raz na ruski rok, wiec do alkoholizmu mi daleko... ja akurat do maka nie lubie chodzic, mi tam zarcie nie smakuje, nie mowie ze jest nie dobre, ale zawsze dookola jest cos [...]
największy progres siłowo-sylwetkowy zaliczyłem lata wstecz jak miałem okres ze z kasą nie miałem co robić %-) kilka miesięcy jechałem na żarciu typu kilogram wołowiny dziennie ( bitki,róznego rodzaju sosy,w jakiś zupach ugotowana,zmielona do spaghetti czy jakies kotlety mielone ) plus 0.5 kg średnio dziennie ryby wtedy poznałem co oznacza moc [...]
Widziałeś skład? Woda,maka, błonnik. ""Makaron konjac Z błonnika glukomannan wytwarzany jest makaron shirataki. Jest przezroczysty, neutralny w smaku ma zerową zawartość węglowodanów. Nie zawiera też glutenu, tłuszczów ani białka. Jest produktem 100 proc. naturalnym. Działa silnie alkalizująco na organizm. Niestety, bardzo ciężko dostać go w [...]
Właśnie nie chciałem tego pisać bo nie wiedziałem czy to możliwe (ale w końcu to mięsień?!) Ale jeśli tak - to tak - masz rację Kuba. Z resztą brzuch jest ta takim levelu teraz (w mojej historii) na jakim nie był nawet na scenie. Aż się zaczynam bać powoli. Co najlepsze - zero jakiś zejść. W sensie agresja ON wiadomo, brak wegli ale żyję, [...]
Mnie ledwo nabija cały dzień jedzenia maka w powiększony zestawie, 6 pączków, kebab, czekolada, 5 batonów, 8 kanapek ze smalcem itp. Co mi da ciastko %-)
Tj. Od tego zaczynam. Wraz z upływem godzin, cukru zarówno w % jak i ilości, zamieniam na złożone. Tyle że u mnie ww. złożone = pieczywo / mąka. A pieczywo = gluten. A gluten = brak formy / regres , więc nie wiem, mam dylemat. Bo miałem zjeść pół chleba/ kilka naleśników/ 3 burgery/ kilka tostow/ 2-3 Hotdogi w wersji z Tortilla- ale sobie [...]
[...] (ten w okrągłej misce na fotce wyżej). Nie jest to jakiś odkrywczy przepis, ale jakby ktoś chciał to łapcie: Z twarogu: - twaróg półtłusty 250g - jaja 2 szt. - WPC 40g - mąka pszenna 40g - mąka ziemniaczana lub budyń 15g - mleko 80-100 ml, trzeba zdecydować samemu ile, żeby cała masa nie była sucha tylko troszkę płynna. - erytrytol 2-3 duże [...]
[...] 80 ml wody Wlewanie wody do miski z mlekiem, mąką razową pszenna z 2 żółtkami Mieszanie w misce wody, mleka, mąki razowej pszennej z 2 żółtkami Wymieszane; woda, mleko, mąka z 2 żółtkami Wlewanie ubitych białek do miski z wodą, mlekiem, mąką razową pszenna z 2 żółtkami Dodawanie słodzika Rogniatanie łyżeczkami słodzika i dodawanie go do [...]
[...] te zawierają przyjazne dla naszej flory bakteryjnej "mikroby", polecane szczególnie po kuracjach antybiotykowych. 2. Odrzucenie (ograniczenie) białej mąki. Biała mąka jest produktem rafinowanym i w związku z tym jest pozbawiona witamin i soli mineralnych (zawiera śladowe ilości takich związków, bądź też jest sztucznie wzbogacana). W [...]