Mąka oqsiana, tylko i wyłącznie do omletow. Oprocz pszennej oczywiście %-) żytnia jest marną, smaze i smazenze się już lada chwila spali a w środku dalej mokry
no ale szkoda dyskusji. Jw masło to zło,mąka to zło , no i chleb przecież to też zło bo z pszenicy - cały świat od zawsze jadał biały chleb i było git, teraz ble, gluten to zło , cukier to zło, jaja to zło i nie wiem co jeszcze . Porównuje masła orzechowe do maseł odrzechowych ble. %-) ja wybieram tylko te co mają mało soli i cukru,reszta mnie [...]
E g**** prawda człowiek odkad tylko udomowił krowe, a minely dziesiatki tysicleci pil mleko a ludzie na ziemi nie wygineli dodatko ewolucja przystosowala nasz organizm do tego co spozywamy w koncu co nie zabije to wzmocni. Przyjmujac doslownie artykul pijac mleko zyjemy polowe krocej to jest smieszne;] bo by oddzialowywalo na kolejne pokolenia [...]
A mąka orkiszowa typ 450 może być? Jest zauważalna różnica w jakości między nią a klasyczna tortową, czy też posiada szereg negatywnych właściwości dla zdrowia i sylwetki i nie ma większego znaczenia, czy zrobię ciasto z takiej, czy z klasycznej tortowej? Czy mąka orkiszowa typ 630 dobrze łączy? Ciasto jest elastyczne, czy się rozsypuje? To samo [...]