uwarzasz ze gosciu ktory ma sklep i sprzedal rocznie ok 4300szt bawil by sie w mieszanie???moj karton wygladal na nieotwrty a w srodku worek foliowy zamkniety cos w stylu zaciskow do kabli ktory mozna otwierac i zamykac zeby nie zawilgotnialo.a moze miales juz mega mass 4000 to napisz jak wygladal proszek jak maka???delikatny i puszysty czy raczej [...]
skład:woda,białko pszenne,mąka sojowa,siemię lniane,śruta sojowa,nasiona słonecznika,siemię lniane żółte,pełnoziarnista mąka pszenna orkiszowa,sezam,błonnik jabłkowy,otręby pszenne,drożdże,suszony zakwas z ziaren pszenicy,orkisz,sól jodowana,ekstrakt słodu jęczmiennego,przyprawy Tak w ogóle to nie pytałem czy i z czym bo bym wszamał z 100g do [...]
Ze szpinakiem jest troszke pracy, ale daje sie to ogarnac w 20 minut, miedzyczasie mozna sobie jakies miesko do kompletu obrabiac termicznie. 1. Jesli masz szpinak mrozony, rozmrazasz go na goraco, tj. na maselku roztopionym na patelni, zajmuje to doslownie kilka minut. Masla niezaleznie czy szpinak swiezy czy mrozony - 30 gram na 500 gram [...]
Ja już kiedyś pisałem, że czekam cały dzień na to aby po treningu wypić mieszankę Carbo + Białko + Bcaa - zmieszane smaki w jednym szejku są cudowne. Sama słodycz... Ty marzysz o szejku po zawodach??? :-P Ja to myślę ile zjem pizzy i lodów z Maka a nie ile zjem białka %-)
nie no po prostu chcialem ja zastapic innym rodzajem maki bo za zdrowa to ta maka nie jest i nie wiem po prostu jaka inna maka bedzie miec te same badz podobne wlasciwosci co kukurydziana...
101 nie bierz pod uwagę "zdrowa", czy "nie zdrowa" jak pszennej użyjesz od czasu do czasu, czy kukurydzianej, czy każdej innej świat się nie zawali ;-) Kukurydziana jest taką mąką, która "utrzymuje" składniki. Np mąka kokosowa na spód się nie nadaje, raczej "ciapowata" jest ;-)
Cześć. Białko to nie to samo co wapń. BIAŁKO: Podstawowy budulec organizmu (w tym mięśni). W wyniku procesów trawiennych białka są rozkładane na poszczególne aminokwasy niezbędne do budowy tkanek i syntezy własnego białka organizmu. Poniżej podaje zalecane dawki białka w zależności od poziomu aktywności. Poziom aktywności [...]
[...] Minimum 1 gram na kilogram masy ciała. Spokojnie można do 1,5 grama. Dietę polecam opierać o źródła składników odżywczych jak najmniej przetworzone. Kasza manna, ryż biały, mąka pszenna, chleb tostowy, dżem, napój kawowy z cukrem nie są zbyt dobrej jakości źródłami weglowdanów. Można je zjeść okazyjnie, a nie bazować. Dlaczego carb cycling [...]
mąka jest ok tyle, że ma to być mąka pełnoziarnista bądź typu graham typ 2000 lub 1850 no i myślę, że smaczniejsze będą na mące pszennej, ewentualnie z dodatkiem tej żytniej
[...] hiperplazja tkanki mięsniowej z reszta www.google.pl wpisz hiperplazja - przerost organu tkanki trzewi cos takiego bedzie rozumiesz- masz przepis na ciasto to napisane mąka, a nie jaka mąka bo wiadomoze do ciasta razowej sie zwyczajowo nie dodaje czesto hiperplazja tkanki miesniowej to jest nadmierny rozrost- a nadmierny rozrost to [...]
spoko, nie bedziesz sam ja dzis ide zrobic drugi trening po przerwie (obwodowy) na lekkich ciezarach a po weekendzie czas na bombę dzis wypilem porcje gainera o smaku cookies & cream - poprostu tragedia keidys mialem probke jakiejs firmy i był ok - jak czekolada, a ten co dzis wypiłem smakował jak mąka z solą
aha ok.no ale moge ten makaron bezjajeczny?? bo bede mial o 50 kcal wiecej a naprawde jedzenia nie wcisne wiecej a w dodatyku smakuje lepeij niz ryztylko ze obawiam sie bo ten makarno to (chyba) w wiekszosc maka(a maka chyba nie jest najlepszym zrodlem weglowodanow);/ iwec moge czy nie??
[...] po kilku tyg. diety definitywnie, ale na chwilę obecną nie jestem w stanie się bez niego obejść. Najlepiej pełnoziarniste 3) Co myślicie o włączeniu do diety słodkich syropów, sosów 0kcal i 0 zawartością cukru? Możesz włączyć 4) Jaka mąka do naleśników, omletów? Mąka żytnia typ 720 nada się? Pełnoziarnista Pozdrawiam i prosze o odpowiedz.
Kiedyś próbowałem robić tortille ze zwykłej pszennej itd i kupa roboty, a efekt końcowy wylądował w koszu. A zabawa jeszcze z innymi cięższymi mąkami w obróbce to już może być nie lada wyczyn jak nie miałeś wcześniej z mąką do czynienia %-) A to dziwne. Ja nigdy nie miałem z tym problemu, a roboty też nie ma dużo. Podrzucę od razu przepis, bo [...]
i tym razem tez sie przyczepie... po co cos w torebce... sam zrób:) mleko, olej, drozdze, mąka, jajka. ale to tez nei za dobre na redukcje...ta mąka...ehhh:) i poza tym smazone(choc krotko...) utlenią tłuszcz(no chyba zena smalcu bedziesz robil:)) ja robie jejecznice z otrebami i pomidorkiem- pycha! do tego troszczke czosnku...ymmmm ale sie glodny [...]
Nie chce mi się czytać czy ktoś wychwycił babola, więc w razie "W" napiszę ;-) Mąka pszenna razowa, to nie to samo co mąka żytnia razowa. To dwie różne mąki, jedna z pszenicy, druga z żyta.
[...] jest mała piekarnia z tradycjami i tam kupuje chleb ZYTNI jasny albo Orkiszowy albo żytni ze słonecznikiem. Teraz mam przed sobą żytni jasny ( wyborny ) a jego skład to mąka żytnia , woda, drożdże,sól , Orkiszowy ten co biore ma w składzie mąka orkisz , drożdze ,zakwas, sól . Za ten żytni płace 2,80 za 500g . Pyszny Pamiętaj że im [...]
[...] zmianę struktury skórki i jej charakterystyczne pęknięcia. Osiągamy w ten sposób pieczywo o chrupiącej skórce i delikatnym miąższu. Skład: żurek żytni, zakwas chlebowy, mąka żytnia, mąka pszenna (do 10%), rozczyn pszenny, woda, sól, drożdże. Chleb wypiekany jest według starych najlepszych receptur na bazie zakwasu chlebowego żytniego i [...]