[...] na redukcji juz mniej . ale Ja bym polecał raczej raz na 2 tygodnie a pozniej raz na miesiac zalerzy jaka kto ma silną wole :) No Ciasto z pizzy to wegle o wysokim ig ( mąka i drożdże) ser wiadomo (wytwór seropodobny) tłusty jak ...h...j no a sos nigdy nie widział pomidorów :D Powodzenia i smacznego takie oddstepy dobrze robią na psychikę :)
czy da rade taki posiłek przedtreningowy: spagetti zrobione z makaronu do spagetti (podobno w 100% z mąki durum) + mięso z piersi kurczaka i do tego sos własnej roboty (cebula,mąka,śmietana,koncentrat pomidorowy,papryka ostra, papryka słodka,sól,pieprz)? z góry dzieki za odpowiedź
Pod wpływem emocji zjadłem trochę maka, pózniej go dokończyłem na sile...a pózniej jak z górki:kilka batonów, energetyki 3, 2 kebaby i teraz udka podjadam. Może w końcu się uda ogarnąć gastro. Mak zawsze pobudza co by się nie działo w organizmie :-D Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-10-12 00:02:07
[...] wyczytalam. to moge? i amarantusa tez moge???? Niektóre produkty spożywcze w diecie bezglutenowej można podzielić na: naturalne: ryż, kukurydza, soja, proso, gryka, ziemniaki, tapioka, fasola, groch, amarantus (szarłat), quinoa (komosa ryżowa), chleb świętojański, mąka z orzechów, maniok, słodkie ziemniaki. bo ja kocham amarantuska poppinga
Rafał, ja bym sobie sama zrobiła taki placek z mąki razowej albo tylko z samych jajek, chociaż to już by była wersja LC no i trochę inaczej smakuje. A tak to starczy sama mąka i trochę wody, po 10s z każdej srony na patelni i jest placek do tortilli.
[...] i dorzuć czosnku, cebuli i ziel. herbaty z cytryną Lady, dzięki za linka Zaraz przeanalizuję. Słaby, dobry paten z tymi tortillami. Musze tylko jeszcze sprawdzić jaki IG ma mąka kukurydziana Wczoraj z Zawodnym byliśmy na shreku 3d - fajny,ale jakaś taka okrojona wersja. Trwał niecałe 1,5h, więc trochę lipa jak na dizsiejsze czasy. Co do [...]
Zrobiłam eksperyment z wersją wytrawną i okazał się strzałem w dziesiątkę. Odżywkę zastąpiłam mąką, dałam więcej kawy rozpuszczalnej (3 łyżki), zamiast przyprawy piernikowej - czarnuszkę i sproszkowany imbir, a także ziarna słonecznika. Oczywiście na mieszance mąk b/g: z przewagą cieciorkowej, resztką (ok. 100g) migdałowej, do tego trochę [...]
mąka orkiszowa w 100g ma około 10g błonnika ja sypie 60g i placka z niej jem na dwie porcje więc nie wiem czemu z rana jak zjem to po 30 minutach jestem w wc.Może to być gluten z orkiszu?