SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pojedyncze pytania Juniora vol. 9

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 399404

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17708 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
może za dużą temperaturę masz i za krótko robisz, całego nie oglądałem, moze koksu go trzyma w jakiejś marynacie

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
Dokładnie, kurczak został wcześniej zamarynowany, przecież Robert to zaznaczył w filmiku.

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 235 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 5170
Od dłuższego czasu ćwicze 4-dniowym splitem, jestem teraz na redukcji i zastanawiam się nad przejściem na 4-dniowe FBW, myślicie że to dobry pomysł?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
FBW z założenia trwa 3 dni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 679 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3873
OzzyMG
Dokładnie, kurczak został wcześniej zamarynowany, przecież Robert to zaznaczył w filmiku.


I to dzięki marynacie taki jest??? A wiesz może jaka to marynata? Lub jakiej użyć żeby taki lub podobny wyszedł?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
Tak, zamarynowane mięso szybciej będzie gotowe, dlatego u niego jest super w środku jak i na zewnątrz, a u Ciebie surowe w środku a z wierzchu zaczyna się przypalać.

Wpisz w youtube marynata do mięsa/kurczaka, albo poszukaj na jego kanale, widziałem że kiedyś pokazywał jak marynuje mięso.

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17708 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
W dzile kuchnia powinny być przepisy ale jakaś szybka, oliej rzepakowy, musztarda, papryka jaką lubisz ostra czy słodka, sól pieprz, bazylia, moze być tymianek, pasta pomidorowa czy pesto, można też miodu dodać płynnego, obtaczasz w tym kuraka i do lodówki na minimum godzinę pod przykryciem.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
A jeszcze lepiej zrobić np. wieczorem i na całą noc odstawić żeby porządnie przeszło smakiem

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 272 Napisanych postów 3943 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 80264
po treningu lepiej do ryżu i białka dac rodzynki czy banana czy bez różnicy?

Dziennik treningowy:
https://www.sfd.pl/DT__Qitr-t1124453-s14.html

Zapraszam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17708 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
co chesz

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

witam chciałbym zobczyć czy to dobrze:)

Następny temat

Trening tricepsa i pleców

WHEY premium