Podsumowanie I fazy redukcji: http://www.sfd.pl/Redukcja_ze_105kg__podsumowanie_str._170-t966196-s170.html
Rekordy osobiste w Tri:
1/8 IM: 1h23’30’’: Pszczyna 2014 // 1/4 IM: 2h28’59’’: Radłów 17/07/2016 // 1/2 IM: 4h59'40'Lisbon 2018: IM Kopenhagen 2017: 11h48'
Dystans Olimpijski: 2h32'04’’: 5150 Warszawa 11/06/2017
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
dobrze jest ,
kółko możesz też rozważyć obok T2B
kółko możesz też rozważyć obok T2B
...
Napisał(a)
Dnia 30.12.2013r. Dzisiaj powrót do treningów i diety po przerwie świątecznej. Trenowało mi się dzisiaj bardzo fajnie a dodatkowo muszę napisać, że czułem duży zapas mocy. Jutro czas na aeroby i trening nóg.
Napiszcie mi co sugerujecie jeszcze ciąć czy robić 2 miesiące masy do końca lutego. Chcę zrobić troszeczkę mięśnia w brzuchu, barkach i plecach. Ja uważam, że powinienem masować, a od marca wycinka.
Dieta:
08:00 - śniadanie
Ryż Parboiled Sonko (45 g)
Ser twarogowy półtłusty (90 g)
Migdały płatki (25 g)
Jogurt naturalny 2% (70 g)
Nektarynka (80 g)
11:00 - II śniadanie
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (120 g)
Cebula (18 g)
Papryka czerwona (60 g)
Pomidor (85 g)
Żurawina suszona (13 g)
Oliwa z oliwek (14 g)
Ryż Parboiled Sonko (50 g)
14:00 - obiad
Ryż Parboiled Sonko (75 g)
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (100 g)
Brokuły (140 g)
Oliwa z oliwek (10 g)
17:00 - podwieczorek
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (120 g)
Cebula (18 g)
Papryka czerwona (60 g)
Pomidor (85 g)
Żurawina suszona (13 g)
Oliwa z oliwek (14 g)
Ryż Parboiled Sonko (50 g)
20:00 - kolacja
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (160 g)
Ryż Parboiled Sonko (60 g)
Brokuły (110 g)
Oliwa z oliwek (11 g)
Trening:
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2013-12-30 19:44:14
Napiszcie mi co sugerujecie jeszcze ciąć czy robić 2 miesiące masy do końca lutego. Chcę zrobić troszeczkę mięśnia w brzuchu, barkach i plecach. Ja uważam, że powinienem masować, a od marca wycinka.
Dieta:
08:00 - śniadanie
Ryż Parboiled Sonko (45 g)
Ser twarogowy półtłusty (90 g)
Migdały płatki (25 g)
Jogurt naturalny 2% (70 g)
Nektarynka (80 g)
11:00 - II śniadanie
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (120 g)
Cebula (18 g)
Papryka czerwona (60 g)
Pomidor (85 g)
Żurawina suszona (13 g)
Oliwa z oliwek (14 g)
Ryż Parboiled Sonko (50 g)
14:00 - obiad
Ryż Parboiled Sonko (75 g)
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (100 g)
Brokuły (140 g)
Oliwa z oliwek (10 g)
17:00 - podwieczorek
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (120 g)
Cebula (18 g)
Papryka czerwona (60 g)
Pomidor (85 g)
Żurawina suszona (13 g)
Oliwa z oliwek (14 g)
Ryż Parboiled Sonko (50 g)
20:00 - kolacja
Mięso z piersi kurczaka bez skóry (160 g)
Ryż Parboiled Sonko (60 g)
Brokuły (110 g)
Oliwa z oliwek (11 g)
Trening:
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2013-12-30 19:44:14
...
Napisał(a)
kerad masowanie jest jak nałóg jak zaczniesz to nie będziesz mógł skończyć
a tak na poważnie - masz teraz bf 16% tak? zjedź do 10-12 i zacznij masę jeśli musisz - gwarantuje że ci się odechce jak zaczniesz dostrzegać separacje mięśni. ja zacząłem masę od 16% bf - to za dużo - przyznaję się bez bicia.
ile jesteś na redukcji tak na serio bez wypadków przy pracy ze szwagrem- 2 miechy? ja mam prawie 23% i kończę własnie masę, kuba też z 11 wskoczył chyba na 16-17% - rozsądna masa nie jest łatwa. redukuj z głową a masę pociągniesz od sierpnia/września.
kabo - robiłem T2B - rozwaliło mi system - 20 powtórzeń za 1 razem w zupełności wystarczyło mi na trening brzucha
Zmieniony przez - Gwid w dniu 2013-12-30 21:31:20
a tak na poważnie - masz teraz bf 16% tak? zjedź do 10-12 i zacznij masę jeśli musisz - gwarantuje że ci się odechce jak zaczniesz dostrzegać separacje mięśni. ja zacząłem masę od 16% bf - to za dużo - przyznaję się bez bicia.
ile jesteś na redukcji tak na serio bez wypadków przy pracy ze szwagrem- 2 miechy? ja mam prawie 23% i kończę własnie masę, kuba też z 11 wskoczył chyba na 16-17% - rozsądna masa nie jest łatwa. redukuj z głową a masę pociągniesz od sierpnia/września.
kabo - robiłem T2B - rozwaliło mi system - 20 powtórzeń za 1 razem w zupełności wystarczyło mi na trening brzucha
Zmieniony przez - Gwid w dniu 2013-12-30 21:31:20
Sport to zdrowie do póki nie robisz singli
...
Napisał(a)
masz 13,8 % - czyli 14 prawie ( sorki za 16) swoja drogą to na serio dziwne że na tak niskim BF nie masz brzucha już zarysowanego. jaki masz typ pracy? siedzący?
Zmieniony przez - Gwid w dniu 2013-12-30 21:53:09
Zmieniony przez - Gwid w dniu 2013-12-30 21:53:09
Sport to zdrowie do póki nie robisz singli
...
Napisał(a)
Gwid patrz na kilogramy.Kiedyś pisałem że mięśni brzucha nigdy nie widziałem ale jeszcze je wyciągnę.
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2013-12-30 21:55:50
Zmieniony przez - kerad37 w dniu 2013-12-30 21:55:50
...
Napisał(a)
a jest jakaś różnica? któryś współczynnik jest bardziej prawdziwy?
Sport to zdrowie do póki nie robisz singli
...
Napisał(a)
różnica jest tylko taka że trzeba za każdym razem porównywać to samo , a dopóki jest to zwykła arytmetyka a nie magia tanity to wg mnie nie ma żadnego znaczenia,
ale pewnie Kuba ma jakąś inną teorię na ten temat bo sam porównuje wagę tłuszczu, (też liczoną z %BF) zamiast ogólnie przyjętego i podanego z tanity %BF, jako wyznacznika otłuszczenia
edit: a wracając do pytania kerada czy masować, to chyba plan jest dobry, jeśli w ogóle masować to tylko teraz żeby wyrobić się na czerwiec z formą
Zmieniony przez - kabo9 w dniu 2013-12-30 23:05:28
ale pewnie Kuba ma jakąś inną teorię na ten temat bo sam porównuje wagę tłuszczu, (też liczoną z %BF) zamiast ogólnie przyjętego i podanego z tanity %BF, jako wyznacznika otłuszczenia
edit: a wracając do pytania kerada czy masować, to chyba plan jest dobry, jeśli w ogóle masować to tylko teraz żeby wyrobić się na czerwiec z formą
Zmieniony przez - kabo9 w dniu 2013-12-30 23:05:28
...
Napisał(a)
Wszystkim Wam życzę w Nowym Roku wiele samozaparcia w tym co robicie na co dzień a następnie spektakularnych efektów końcowych.
Poprzedni temat
BIAŁKO chyba przedawkowywałem???!!!
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- 329
- 330
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361
- 362
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- 387
- 388
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- 399
- 400
- 401
- 402
- 403
- 404
- 405
- 406
- 407
- 408
- 409
- 410
- 411
- 412
- 413
- 414
- 415
- 416
- 417
- 418
- 419
- 420
- 421
- 422
- 423
- 424
- 425
- 426
- 427
- 428
- 429
- 430
- 431
- 432
- 433
- 434
- 435
- 436
- 437
- 438
- 439
- 440
- 441
- 442
- 443
- 444
- 445
- 446
- 447
- 448
- 449
- 450
- 451
- 452
- 453
- 454
- 455
- 456
- ...
- 457
Następny temat
odchudzanie grubasa
Polecane artykuły