Powrót do korzeni :)
...
Napisał(a)
Miało zbliżyć mnie do kąta 90*. Im bardziej wypinam tym mniej kolana "idą" do przodu a w konsekwencji mniejszy ból w kolanie.
...
Napisał(a)
kolana powinne isc nieco do przodu jesli sa zdrowe - i po to sa podkładki zeby to umozliwic
niewysuniecie kolan do przodu przeciaza z kolei plecy
kąt 90 stopni nie istnieje w przepisac 3boju silowego
jest tylko warunek zejscia gornym konturem uda ponizej 180stopni do podłogi , niezaleznie od kata w kolanie
na razie siadaj w takim zakresie w jakim Ci to nie sprawia bolu, podkladki mialy tylko dac mozliwosc zejscia nisko ale skoro sa tez inne przeszkody to trzeba sie zadowolic tym co sie ma
niewysuniecie kolan do przodu przeciaza z kolei plecy
kąt 90 stopni nie istnieje w przepisac 3boju silowego
jest tylko warunek zejscia gornym konturem uda ponizej 180stopni do podłogi , niezaleznie od kata w kolanie
na razie siadaj w takim zakresie w jakim Ci to nie sprawia bolu, podkladki mialy tylko dac mozliwosc zejscia nisko ale skoro sa tez inne przeszkody to trzeba sie zadowolic tym co sie ma
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
...
Napisał(a)
Hm... co do kąta zwykła literówka Wiemy o co chodzi.
Na chwilę obecną będę wykonywał tak aby nie pojawiał sie ból. Później trochę się pokombinuje
Na chwilę obecną będę wykonywał tak aby nie pojawiał sie ból. Później trochę się pokombinuje
Powrót do korzeni :)
...
Napisał(a)
Wuchta też musi jeść
Mały szybki, wygodny przepis na mięsko z piekarnika.
Składniki :
dno naczynia posypuję cebulka granulowaną oraz przyprawami do mięsa. Układam pierwszą warstwę i ponownie posypuję cebulką i przyprawami. Kolejna warstwa to juz piersi z kuraka. Posypuję przyprawami do kuraka, posypuję majerankiem i cebulką. Wkładam do rozgrzanego piekarnika.
Wygoda :
- nie trzeba nic więcej robić
- robimy na dwa dni (czasami nie starczy )
- zapach z piekarnika super
- lepsze niż gotowane, zdrowsze niż smażone
- po około godzinie odlewam wodę jaka się zgromadziła w naczyniu
- po kolejnej godzinie gotowe
Smacznego
Surowe:
Gotowe:
Zmieniony przez - Wuchta34 w dniu 2009-09-09 12:47:49
Mały szybki, wygodny przepis na mięsko z piekarnika.
Składniki :
dno naczynia posypuję cebulka granulowaną oraz przyprawami do mięsa. Układam pierwszą warstwę i ponownie posypuję cebulką i przyprawami. Kolejna warstwa to juz piersi z kuraka. Posypuję przyprawami do kuraka, posypuję majerankiem i cebulką. Wkładam do rozgrzanego piekarnika.
Wygoda :
- nie trzeba nic więcej robić
- robimy na dwa dni (czasami nie starczy )
- zapach z piekarnika super
- lepsze niż gotowane, zdrowsze niż smażone
- po około godzinie odlewam wodę jaka się zgromadziła w naczyniu
- po kolejnej godzinie gotowe
Smacznego
Surowe:
Gotowe:
Zmieniony przez - Wuchta34 w dniu 2009-09-09 12:47:49
Powrót do korzeni :)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
z tego ramienia nie chcialbym dostac w leb
OwneD
Off since 01-09-2010 r.
...
Napisał(a)
Wuchta - cholera nie moge Ci wyslac maila.
Moge tu wkleic?
Pozniej usuniesz.
Moge tu wkleic?
Pozniej usuniesz.
>>> Maszeruj albo giń <<<
...
Napisał(a)
Lola przeogromna,bary ładnie sie uwypukliły.Tak trzymać!
Tylko absolutne zezwierzęcenie!
...
Napisał(a)
jakie ramie
daj Pan spokój
fajny przepis
Ja tam jednak wole duszone lub gotowane
daj Pan spokój
fajny przepis
Ja tam jednak wole duszone lub gotowane
p****** wszystko co mówią na Twój temat...
Kulturystka jest całym Twoim życiem,Twoją pasją, której poświęcasz 24h na dobę.
Dzięki Tobie ten sport żyje i bądź z tego dumny...
Prędzej czy później osiągniesz swój cel tylko konsekwentnie do niego dąż
Poprzedni temat
Masowanko kolegi ^^ Ocencie
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- ...
- 299
Następny temat
Początkujący... trening na tle redukcyjnym
Polecane artykuły