2013.10.27
PORANNE POMIARY
Zmierzylem sie dzisiaj rano w pasie, klacie i zwazylem.
Pas wokol pepka, bez wciagania brzucha: 95 cm - nie dawno bylo 98 cm wiec mile zaskoczenie, chociaz w porownaniu do wielu kolegow w dziale wypadam na grubasa z takim wynikiem :)
Klata bez napinania, bez wdechu: 107 cm - najwiecej, jakies 1,5 roku temu mialem 116 cm - ale zapewne nie dotyczy to tylko m. piersiowych, ale rowniez najszerszego grzbietu.
Waga rano: 90,50 kg. Wydaje sie ze jednak schudlem. Ostatnio najczesciej rano wazylem 92 - 92,50 kg a dzisiaj 90,50 kg - w sumie jakby nie patrzec w tym miesiacu aktywnosci fizycznej nie brakowalo.
Wg kalkulatora na potreningu.pl wypada ze mam okolo 20,33% tluszczu. Wzgledem wymiarow pasa i wagi sprzed miesiaca wychodzi ze okolo 2% ubylo.
Wciagnalem przed chwila sniadanie:
kilka plastrow awokado, 1/2 pomidora, 100 gr lososia, omlety z 3 calych jajek +
kawa z mlekiem Robico 3,5%.
O 13:00 mykam na silownie :) Nie wiem co bede robil. Ide bez rozpiski. Zastosuje metode CHUNGA i bede cwiczyl to na co mam ochote :)
Otrzymalem status VIP na silowni czyli rabat na karnety chyba 15 %. Kupilem wiec ostatnio pierwszy raz od 3 lat karnet miesieczny, a nie na ilosc wejsc. Karnet miesieczny z opcja full kosztuje mnie 130,50 PLN. W sumie mobilizuje mnie to zeby czesciej chodzic na silownie. Planuje odwiedzac silownie 12x w m-cu.