Własnie ... dobrym... Zapominasz ze to Islandia wyprobowalam wszystkich polskich dietetykow a na islandzkich mnie nie stac bo ceny z kosmosu... to wlasnie jednej Pani dietetyk z Polski te porady dietetyczne teraz stosuje.. jem 5 x dziennie male posili.. sniadanie platki jeczmienne z wody, garsc migdalow i jablko, drugie sniadanie albo jabklo i [...]
[...] prawda w formie surowej jest największy odsetek antyoksydantów, mienerałów, błonnika. Pieczywo może być jako jedna porcja na dzień, ale wybieraj z jak najczystszym składem (mąka razowa, naturalny zakwas, sól - no już ostatecznie te drożdże..) Masz wybór. [...]
[...] do dostarczenia i sprawia to Tobie problem, to jak najbardziej można wrzucać produkty bardziej przetworzone, jak soki, sorbety, żelki, kaszki dla dzieci, smakowa mąka ryżowa/owsiana, itp. Oczywiście z umiarem. 3500 kalorii to również nie tak dużo, żeby sprawiało to aż taki problem. Inna opcja to zwiększenie ilości tłuszczów do 1,5 [...]
ta mąka to jeszcze pół biedu, ale ten esktrat ze słodu jęczmiennego jest beee. dobry chleb ma w skladzie mąkę, wodę, sól, jakieś przyprawy Zmieniony przez - kebula w dniu 2016-06-30 13:09:58
Koleje już bardziej obszerne foto story to: - Przylot Maka do Vegas (styczen) - czyli zakład o dolara :)) - Randka z Shakirą 25 stycznia :)) - Wypad do Labolatori produkujacych suplementy New York City (luty, Maku i Cyber) - Wczasy na Hawajach (luty, Maku, Krasnall, Cyber) - Zabawa w Vegas Maku, Krasnall, Cyber....i ? Kto chce sie przylaczyc - [...]
Dobiorę odpowiednie carbo i będzie w porządku z węglami. Czyli ostatecznie rzecz biorąc to mam rozumieć, że każde carbo bez aromatu o zaznaczonym smaku naturalnym, niezależnie z jakiej firmy, oparte na dekstrozie nie będzie słodkie tylko będzie smakowało jak mąka ?? Zmieniony przez - klimaz w dniu 2014-12-20 22:44:12
Mam izolat my protein bez dodatków ,smakuje jak mąka nie da się wypić ,wiekszość odżywek jest za słodka więc mieszam wedle smaku i jest pycha , a carbo niesłodkie naturalne i tanie to zmielone owso ale są to złożone węglęwięc po treningu nie zabardzo
[...] to dekstroza jest też pozyskiwana ze skrobii, właśnie z tego to wywnioskowałem. Także nie wiem już czy Ty masz racje, naprawdę się zgubiłem. Czyli wychodzi na to że są dwa rodzaje carba naturalnego : te oparte na dekstrozie, które jest słodkie i te oparte na skrobii, które smakuje jak mąka ?? Zmieniony przez - klimaz w dniu 2014-12-21 12:37:59
[...] naprawdę się zgubiłem. Czyli wychodzi na to że są dwa rodzaje carba naturalnego : te oparte na dekstrozie, które jest słodkie i te oparte na skrobii, które smakuje jak mąka ?? Oczywiście że mam racje. Pytanie jeszcze co rozumiesz pod pojęciem "carbo"? Ogólnie węglowodany w proszku, czy tylko to co na półce w sklepie z odżywkami można [...]
nie tykaj tego gowna... bralem kilka razy ph w zyciu i juz nigdy wiecej tego nie tkne... meta jest o niebo lepsza... juz wolalbym zamowic od kogos z strony internetowej co sie oglaszaja niz ph z znanej strony internetowej... bo obawiam sie ze w 99% tych ph bedzie maka :p
najlepszy zrobiony samemu :D A dlaczego chleb powinien być rzadko jedzony? ( kwestia jaka mąka ) dlatego gdyż jest to produkt już przetworzony, zawiera kontrowersyjny gluten. letyny które mogą źłe wpływać na układ pokarmowy i odpornościowy